宠物宝宝无良奸商

純白se. 发表于 2010-9-17 15:51:15 | 显示全部楼层
回复 50# Lucky5584

一日话我同他有瓜葛,连本人都亲口讲无甘噶事,你是都话有,我就想听下是咩事,你讲噶野真搞笑,我仲好奇你是唔是有D。。。。。

Lucky5584 发表于 2010-9-17 16:02:26 | 显示全部楼层
回复 51# 純白se.

有D咩?好过你拉.一日都咩咩咩.叫人送比你.哈哈.笑死人

純白se. 发表于 2010-9-17 17:40:47 | 显示全部楼层
回复 52# Lucky5584

呵呵 ,又关你事

rabbit.. 发表于 2010-9-17 20:56:51 | 显示全部楼层
簡單一句...只狗值幾錢你自己心中有數..
關於寵物寶寶系我增城寵物群噶人..
我需要講返幾句..
1.我對寵物寶寶比較認識~絕對唔會好似樓主你講噶甘
2.寵物寶寶系增城唯一一家信譽比較好噶賣家
3.寵物寶寶店內賣噶也都系比較先進噶、
4.價錢方面可能會比出面其他店貴~但系質量有保證
以上我唔系幫寵物寶寶講也~仲有噶系你自己都知道!
你買部手機3000蚊..你拿出去賣都系當二手機價格售賣!就算買左1分鐘都系按二手價格啦
我霖樓主你唔系好適合養狗....貴賓分幾多種你知唔知道?
貴賓細時系好細只..至於你話對方同你講唔會再大系完全無可能噶事..
何況對方也沒甘講過~至於其他事情我不作任何評論
麻煩樓主檢討好自己再去投訴別人

Lucky5584 发表于 2010-9-17 21:19:19 | 显示全部楼层
回复 54# rabbit..

讲得好

Juan 发表于 2010-9-18 12:43:16 | 显示全部楼层
甘做生意的确唔得.我都去过宠物宝宝度买过野.
的确距地度咖野系贵.
第一:LZ去退.卖狗嘎人肯讲出话低价收翻条狗之类既话.证明卖狗的确有欺骗成份.
第二:甘如果.LZ中意条狗乜就唔好搞甘多啦..
以后唔去距度买野就是了...

雪雪 发表于 2010-9-25 09:02:52 | 显示全部楼层
七彩神仙 发表于 2010-6-27 22:42
狗狗乐是仆街就全增城的人都知道!他妈的烂狗臭晕整条西城路,你真在狗狗乐买过狗并且不死?现在同你 ...

我只毛毛就系距度买的,家下已经系大姐大了~~完全无事

純白se. 发表于 2010-9-25 12:32:26 | 显示全部楼层
回复 雪雪 的帖子

买野靠运气```买到好就好~~`就好似医生甘,就算医唔好狗,都唔可以肯定甘讲他唔好~~`无可能行医百分百治好每一种病~~`就好似感冒药甘,都唔一定每次吃左效果一样~``

rabbit.. 发表于 2010-9-26 10:41:19 | 显示全部楼层
希望此話題可以從此消失...
我系度都要埋怨下論壇負責人..
我唔明白點解論壇有些偏激嘎帖子就完全封閉或者從此消失..
旦有些帖子就讓其繼續偏激下去..
不過都好!言論自由啊嘛~
要刪就全部刪..唔系就唔好刪

le_lov 发表于 2010-9-26 14:11:58 | 显示全部楼层
好可怜的狗狗..

发表回复