宠物宝宝无良奸商

旺哥 发表于 2010-6-29 11:51:46 | 显示全部楼层
{:57_130:}

yumeko 发表于 2010-6-30 16:12:34 | 显示全部楼层
好一个神经病!你会唔会太偏激啊 。无论我去边度买狗。亦系我的自由。如果话的狗养唔生。做米我的同学的狗养的好地地?我 只狗又好地地?你只要系增城街的。要知列点并唔难。唔好动下叫人比证据,比照片。边个没野做系度日日为点甘概事搞到周身唔得闲啊。比左你又点?请全增城人食饭!我念没人得闲采你!我没兴趣听话边间好边间五好 。因为我做为消费者,哪一间处理事情的态度负责我就去边间,我讲我地经历出来 ,是因为我唔想有第二个人受害,其它的野我唔敢讲,但我可以话列间所谓的宠物宝宝根本没有行医的资格。仲有。卖野贵2.3元都唔叫贵?卖狗贵成2.3倍唔叫贵?你傻概?如果好像楼上有人讲的。你地系列间宠物店的托。我话你地知,有时间系度搞风搞雨,不如好好地做好自己本份啦。今时今日系有言论自由的。唔会因为你地系度吹几句就全部信晒你的。五听你讲仲好。听下听下仲加觉的反感!痴线!!!

Vee 发表于 2010-6-30 17:03:20 | 显示全部楼层
增城娱乐网应该要学下太平洋·删晒D马甲·每个账号记录下ID同申请日期····甘就唔会有甘多所谓噶争辩·

Eva198 发表于 2010-6-30 22:13:47 | 显示全部楼层
边个宠物店吖??甘无良,发上条名来唱衰拒呢。避免再有人无辜受害啊

音律 发表于 2010-7-1 13:16:07 | 显示全部楼层
回复 32# yumeko

vee他不是那间店的托,其实东西贵你可以不去卖就行了,觉得不贵就卖咯,消费者自己会去衡量拉!我也去宠物宝宝卖过东西,我自己觉得便宜卖得过就卖咯,自己觉得贵的就不卖咯,人家要买贵多少钱我们也管不到,一句讲晒,喜欢就卖,不喜欢就不卖!

至于你说他们叫你安乐了你的狗,不是当时人不知道情况的人飘过

七彩神仙 发表于 2010-7-1 21:06:32 | 显示全部楼层
好一个神经病!你会唔会太偏激啊 。无论我去边度买狗。亦系我的自由。如果话的狗养唔生。做米我的同学的狗养 ...
yumeko 发表于 2010-6-30 16:12

你的身份非常明了,要么是狗狗乐,要么是楼主本人。看你骂人的态度,我更觉得你是狗狗乐和楼主的混合体!
    本不想参与这些白痴的讨论,现在有人骂我了,我更加要上来参与其中。

一、你的帖才一张,骂我是第二张帖,身份已经不言而喻。
    二、一直在偏帮一边,本来我都相信你是真有其事,你太假了!
    三、你说你的狗没事,我表弟在狗狗乐买了两条狗都死佐,狗狗乐还说是我表弟不懂养,自己养死的,狗买回去都是六日左右死的,你如何解释?
    四、约你去狗狗乐测试下D狗是不是有问题,你就马上骂人了,心虚吗?

旺哥 发表于 2010-7-2 11:58:40 | 显示全部楼层
我根本就唔会用第二个账号申请。。我摆明比你呃左噶啦。。宠物宝宝。。我觉得你真系好无聊。讲句真噶啦。做过噶野就唔怕应啦。反正我明摆住唱衰你的。因为你呃左我,如果你无呃我噶话,我唔会生安白做呢件事出来。你真系以为我无聊无野做咩???真系服左你。好心你拉。假噶系你啊。做商家唔系甘做噶。做咩都要负责任。甘米唔会发生D甘噶事囖。。。唉。。。我根本无去过狗狗乐度买过狗或者点。。你又讲到我同狗狗乐好似好熟甘。。我真系服左你啊。。搞下搞下搞埋狗狗乐,,我觉得你真系搞笑。。你系米死都要拉埋全世界一齐死啊

Lucky5584 发表于 2010-7-5 15:47:51 | 显示全部楼层
[s:91]我觉得呢。觉得边度买狗都一样。你做好证明先好买。随便买又晤做任何证明米证明你蠢咯。抵你死比人厄。

Vee 发表于 2010-7-5 18:36:43 | 显示全部楼层
回复 37# 旺哥

啊旺哥系咪啊。。人地讲噶系32# yumeko   呢条友。。。
你无啦啦走出黎讲宠物宝宝噶坏话。。
甘好似好死串甘,话摆明唱衰人。。。

自己做单野都未经过证实,仲好意思话唱衰人。。
见到你都真系好杯具。。

真庆幸只贵宾稳到另一位新主人

MIMI@旺仔 发表于 2010-7-9 17:22:36 | 显示全部楼层
回复  yumeko

其实东西贵你可以不去卖就行了,觉得不贵就卖咯,
音律 发表于 2010-7-1 13:16

请分清楚买同卖........{:57_121:}

发表回复