点解有D女仔可以甘绝情......  可能长左D D 希望大家可以睇晒距..全部都系

evian-chan 发表于 2007-7-24 20:55:16 | 显示全部楼层
其实系上个星期6我都有去过距间银行果度。。。我仲专登去距个柜台到存钱。。但系。。。我如去甘耐望住距甘耐。。距望左我一眼。。。。。之后望都唔望。。。。

肥兴1987 发表于 2007-7-24 21:55:43 | 显示全部楼层
涛哥。算啦。你都系唔岩系增城。返黎算啦。距有么好啊!!!!!!!

evian-chan 发表于 2007-7-24 21:58:16 | 显示全部楼层
我都读完大专啦。。。不过未有毕业证姐。。。。仲有刑法同经济法未及格。。。。肥狗你仲有几科未及格啊。。。听讲你毕业罗WOO

鰕⺌餃 发表于 2007-7-24 22:48:01 | 显示全部楼层
[s:91][s:126]
引用第23楼肥兴1987于2007-07-24 21:55发表的 :
涛哥。算啦。你都系唔岩系增城。返黎算啦。距有么好啊!!!!!!!

我顶你代毛 发表于 2007-7-24 23:18:34 | 显示全部楼层
[s:69]  成头汗````

壮男 发表于 2007-7-24 23:35:32 | 显示全部楼层
想见下楼主讲个个女仔系点样既 [s:127]

啵板糖 发表于 2007-7-24 23:37:46 | 显示全部楼层
嗰女喺邊間銀行嘎 ````? [s:127]

鰕⺌餃 发表于 2007-7-25 19:27:43 | 显示全部楼层
系咯~发张相上黎大家睇下嘛~

kathychen 发表于 2007-8-16 14:03:02 | 显示全部楼层
[s:109] 我都好认同楼上蔼讲法.所以我劝你,都系算吧啦.

克加仑子 发表于 2007-8-16 15:14:37 | 显示全部楼层
引用第5楼evian-chan于2007-07-22 21:58发表的 :
可能系我自作多情。。。。。但系。。。点解连个解析既机会都唔肯比。。。你地D女仔点捻架?? 我真系好想知。。
LZ.
你甘样讲就唔岩啦,虽然话你受到左伤害,但系呢一件事你地大家都有错.首先系你明知个女仔性格甘样,你都觉得想同距做朋友,想认识距,呢方面我地唔可以怪你D物,因为情感既野好难讲.但系你都有错,因为你一开始就讲左一个大话,不过你只系出于你既迫不得已.不过话又讲番转头,个女仔真系太过份
就算距再嬲距都唔可以甘样同你讲野,讲出一句甘令人伤心既说话,不过你唔使唔开心,因为呢个事实教识你一样野,就系呢件事证明左呢个女仔无修养,人品差,素质极差.你一定要觉得开心,因为你已经赞左,呢件事话你知距系一个唔值得你去爱去关心去挂住既人.希望你可以快D忘记呢件事,找到自己既幸福[s:126]

发表回复