点解有D女仔可以甘绝情......  可能长左D D 希望大家可以睇晒距..全部都系

evian-chan 发表于 2008-8-2 17:36:45 | 显示全部楼层
……好耐没上过依个网……好挂住大家…挂住曾经系度开解我…帮助我既甘多位好朋友……经过甘耐既时间……距终于肯理翻我………系我生日果日…我觉得个天比左份好好既礼物比我…系果日我一训醒落屋企楼下…竟然比我撞到距……我屋企系广州…距系增城…相差80公里都可以有缘相见…我真系好开心好满足……仲有几个月……我就可能离开增城……依两年既回忆真系好深刻……成世仔都唔会唔记得………最后……我想同大家讲……我选择左放弃…可能我同距既生活方式唔一样……我系广州仔…由细到大受到既思想教育都可能同距唔一样……我好中意波子……但系未必中意………大家系两个唔同世界既人…何必要强求呢………甘多位增城既朋友……好多谢大家……璇璇…好多谢你……希望以后大家有机会再见面……see-you…………

vico020 发表于 2009-8-17 14:12:25 | 显示全部楼层
哇`~`真系好有缘~`好似发开场梦甘!··

鐑胘肱孳 发表于 2009-8-17 14:31:56 | 显示全部楼层
BY  EVIAN-CHAN

看到这里我`不想说什么了。。

LJ23 发表于 2009-8-18 15:33:41 | 显示全部楼层
万大事都好,唔好去自杀就得啦

亂尕噺 发表于 2009-8-18 16:31:47 | 显示全部楼层
心有感触...
   祝愿你地和好如初!

Godless 发表于 2009-8-19 19:19:35 | 显示全部楼层
或者距系在乎你先会一时间接受唔到.....
女仔,好多时候都系越在乎先会越嬲......
如果真系当你系一个可有可无咁朋友,相信距唔会甘绝情噶...

pengjunhua 发表于 2009-8-19 23:29:23 | 显示全部楼层
唉·讲真:保安都系正当职业者·有咩唔见得光着·我就唔知个女既系咪真系介怀你唔讲比距知你既职业·不过如果做朋友又好·情侣都好·我地靠双手正当稳翻来噶钱·又唔系唔正当的·有何须介怀呢果个女仔·难道你怕真系同左LZ你一齐之后·怕朋友话你男朋友系保安子·我都相信LZ都唔会一世做保安·

籁锕钎 发表于 2009-8-19 23:45:52 | 显示全部楼层
无T哦~~~五好意思

发表回复