点解有D女仔可以甘绝情......  可能长左D D 希望大家可以睇晒距..全部都系

肥兴1987 发表于 2007-7-22 22:15:29 | 显示全部楼层
涛哥。你甘潮。你系我心目中系全世界最潮既保安。边个甘睇晤起你啊!全增城你威晒啦。以前你系司法到好威架!!几时带我去威下啊?果度没人识欣赏你姐。返黎广州大把人欣赏你啦。虽然你伊家系波子头 [s:126]

杰少 发表于 2007-7-22 22:19:35 | 显示全部楼层
女死女还在,何必为左颗树放弃整个森林,痛苦只系暂时,时间会淡忘一切!

evian-chan 发表于 2007-7-22 22:21:45 | 显示全部楼层
......唔系挂。。。但系我一直当距系我既好朋友,距都有甘同我讲过。。。

肥兴!!死肥狗 毕业没耐拿景定赠兴啊!!! 见到我发贴讲埋晒D甘既野。。

鰕⺌餃 发表于 2007-7-22 22:32:40 | 显示全部楼层
其實又好難怪個女仔會甘.....你開頭都講左話距5中意你地公司噶人.
話時話啊~E+呢個時勢通常做親'保安'噶都5會有好多城市人噶喇~(我認為多數都撈的)
甘你之前都系用打錯電話噶方式去識人,好自然人地就會以為你真系打錯電話但又有共同話題噶人.呢D就叫做"打錯電話都有得傾一餐"咯~之後又俾你博到你飛短穩距距又複你.我覺得個女仔純粹得閒過頭,又以為你系增成人.先複你咯~
之後,當距發現左你系做'保安‘。。..被我都斷絕來往啦,容乜易自己識左個撈頭噶?又5知你生咩樣?又話系做保安窩~.系咪先?
但解釋機會呢個5系要人地俾,系要自己爭取噶~你未試過又點知唔得呢?建議你可以放工後試下同距3口6面甘講清楚,講清楚自己對距噶FEEL講清楚自己噶心情好過喇~!

啵板糖 发表于 2007-7-22 23:46:30 | 显示全部楼层
又喺女人... [s:69]

网络情 发表于 2007-7-23 13:19:03 | 显示全部楼层
哎,依加D女仔太现实啦!正所为英雄莫问出处.点可以敢对楼主你啊!

泽尻绘里香 发表于 2007-7-23 13:35:59 | 显示全部楼层
一句话,女人心海底针.洒脱D啦LZ兄弟.

a649102359 发表于 2007-7-23 14:03:52 | 显示全部楼层
睇完好有感触啊!洒脱D啦,吴使甘悲观葛,通街都系女仔,我觉得你一定稳到个更好葛女仔,

tina 发表于 2007-7-23 14:15:59 | 显示全部楼层
或者你系个女仔心目中真系没咩地位,但是我想讲噶系,个女仔对表面噶野真系甘在乎

热带鱼 发表于 2007-7-24 10:43:51 | 显示全部楼层
个女仔点可以甘架,一个解释机会都唔俾人地!! [s:78]

发表回复