今晚系增城广场发生一起不知是真是假的事.大家入来讨论下!

islang 发表于 2008-9-30 08:29:31 | 显示全部楼层
如果是我!
实叫班人出来打到果四个ABDC扑街敢!
再五系就报警,拉巨入警察室,等巨放出来果时再打巨一餐,脚都打断巨! [s:78]
敢巨以后就五会再出来了!呵呵

我的娇傲 发表于 2008-9-30 10:39:43 | 显示全部楼层
個四條粉腸唔系警察擺明系搶,新騙局 [s:78]

风波少恋 发表于 2008-9-30 20:55:28 | 显示全部楼层
引用第30楼islang于2008-09-30 08:29发表的 :
如果是我!
实叫班人出来打到果四个ABDC扑街敢!
再五系就报警,拉巨入警察室,等巨放出来果时再打巨一餐,脚都打断巨! [s:78]
敢巨以后就五会再出来了!呵呵

你报警 等警察来到果阵```你可能已经死佐。。。

0o佑铒缳o0 发表于 2008-9-30 21:57:19 | 显示全部楼层
A D 叫明抢喔··~~~~ 就差5系光天化日之下~~~~~~····

万一有甘情况,打死都5俾佢开走自己台车哇····

rubygg 发表于 2008-10-1 00:26:31 | 显示全部楼层
其实我觉得...身边D人又怕惹屎上身...就近D群众都五会上前帮忙....如果果个摩托佬反抗系五比距...我怀疑果四个扑街一样会硬住抢...再五系就一刀桶过去....E家D警察每日早上就系识得去查D路人嘎车...点接就五夜晚做卧底...扮下D无牌摩托佬去反抓D不法份子呢.... [s:85] [s:85]

天蝎座男孩 发表于 2008-10-1 12:07:38 | 显示全部楼层
条摩托佬傻噶。吾识CALL埋D行家过来咩。群欧个班契弟啦

增城尹 发表于 2008-10-1 16:48:37 | 显示全部楼层
個四條粉腸唔系警察擺明系搶 [s:78] [s:78] 条摩托佬傻噶。吾识CALL埋D行家过来咩。群欧个班契弟啦 [s:78] [s:78] [s:78]

艰苦 发表于 2008-10-1 19:09:10 | 显示全部楼层
唔乜怕,荔城治安变得甘乱!!

ericxian 发表于 2008-10-1 20:04:04 | 显示全部楼层
摩托佬5曉開車噶哇
有乜咦鬱
扎住碌竹

火凤燎原 发表于 2008-10-1 20:07:33 | 显示全部楼层
他自己傻啦,咯几条摆明就系神棍.

发表回复