今晚系增城广场发生一起不知是真是假的事.大家入来讨论下!

小笨 发表于 2008-9-29 08:09:30 | 显示全部楼层
[s:69] ..呵呵

失魂鱼 发表于 2008-9-29 08:35:41 | 显示全部楼层
偷偷出来稳食

ご小男人づ 发表于 2008-9-29 08:38:38 | 显示全部楼层
[s:85] [s:85] 仲又系个D派出所既鬼.....无钱开饭么。仲唔温D人来开刀咩。。

野猪茶馆 发表于 2008-9-29 09:47:35 | 显示全部楼层
引用第8楼laoma于2008-09-29 05:12发表的 :
[s:78]新骗局
截车唔系应该有衫着咩?
可怜个摩托老咯.
寻晚我又系9点半左右走,点解我无见到呢个场面的?

fox 发表于 2008-9-29 09:59:06 | 显示全部楼层
上次我仲睇见过有个啰刀抢噶 系湘江路

rubygg 发表于 2008-9-29 10:52:27 | 显示全部楼层
仲有啊...朋友们都要小心夜晚出街啊...我朋友个细老夜晚出街..系老干部附近..突然有两名男子声称自己系警察...距细老果时得一个人啧..无办法之下..比果D自称所谓警察嘎逮徒光明正大抢手机同D钱...E家D人真系好猖狂...希望有关部门可以整顿一下....E家个世道真系差...好讨厌D假扮警察嘎人...呢D人好可耻.... [s:85] [s:85] [s:85]

cheng1986 发表于 2008-9-29 10:56:33 | 显示全部楼层
睇来增城D治安形势...
装左治安监控,有帮助呱...

damen 发表于 2008-9-29 11:06:28 | 显示全部楼层
[s:78] 丁页"甘狼死噶!,发觉呢排ZC治安有D乱了,
                           我都听过多少了,
                           希望有关部门整治吓喇`仲有D市民都要醒目D咯`
                           夜晚出去就要小心D了!
                           有时D野真系吾讲得小的.
                           都无话个么托佬蠢吾蠢嘎,假如真正发生系自己身上嘎时候
              就真系吾系甘讲噶咯,今次发生D甘嘎事都比我地大家一个警惕!
                           总之大家都要小心D咯,呵呵!年尾比较乱!注意安全为妙!

收拾心情 发表于 2008-9-29 11:59:02 | 显示全部楼层
究竟系真李逵还是李鬼?

miss王 发表于 2008-9-29 13:12:32 | 显示全部楼层
唉,又一单新骗人噶野咯!!

发表回复