增城既朋友你地既工资系几钱一个月?

关闭 [复制链接]
oヤ寧瀞☆ 发表于 2008-1-21 21:53:58 | 显示全部楼层
引用第95楼为人民服务于2007-09-04 17:33发表的 :
[s:78]你都死咖!甘增城D衫仲贵过广州啦!你睇到上下九行返转买D衫几时都好过增城!

你以为增城消费算低吗?简直系消费跟收入不成正比.....................大家评下啦!
赞成!!
如果唔係就唔会咁多人去广州买衫啦!又平又靓!!!

oヤ寧瀞☆ 发表于 2008-1-21 21:55:18 | 显示全部楼层
引用第97楼小靖于2007-09-04 18:44发表的 :
边个要稳野做...

我知有个地方要招人,要女架,份工超清闲,不过就好多野都要做就系啦....

联系电话:82635511  舞蹈室来架....
待遇点咖先?

我见忧怜 发表于 2008-1-21 21:57:49 | 显示全部楼层
飞个电话去问下就OK啦

zzx985000 发表于 2008-1-29 10:11:57 | 显示全部楼层
好条命,的地产老搞市场经济鬼鬼。。。。。。。。

asdffdsa110 发表于 2008-1-31 22:08:22 | 显示全部楼层
一千元正 什么也没有 试用期 。。半年后转正。。现在1750 .。。。四金都有。。

谁明浪子心 发表于 2008-2-15 15:32:15 | 显示全部楼层
有技术噶不理你学历有没有,工资也不会差!!我初中毕业五年了,工作了五年,工资都一万二拉,有几个大学生可以拿到啊??睇噶就系你噶能力,讲学历我认为吾系好重要!!重要噶系你有无耐心去做!吃得苦噶人边度话无出息噶????我给你们大学生一句话吧。不要把自己看的太高,为什么大海能装最多水??它的地位在那里???

志仔 发表于 2008-2-16 04:17:38 | 显示全部楼层
有经验就1000-1500无就500左右

ocean8108 发表于 2008-3-5 12:57:59 | 显示全部楼层
本人本科毕业,出来第一份工500一个月底薪,后来七除八扣,几乎没剩!惨哉?其实就算是大学毕业,所学的知识并唔多,加上没乜经验,能养到自己就唔错了![s:78]

叼伱媽 发表于 2008-3-6 15:57:59 | 显示全部楼层
[s:126]扫地750

gz_vip 发表于 2008-3-10 21:26:28 | 显示全部楼层
想稳快钱的女仔+我!QQ824427 [s:125]

发表回复