有个90后女子竟然如此贱格

变质的感情 发表于 2011-11-16 15:15:18 | 显示全部楼层
小Y头 发表于 2011-5-13 17:04
回复 YANG1030 的帖子

我已经叫左个女子搬出去好多次,以前都问个白痴仔距几时搬出去。成日话好快,但都无 ...

那就不能怪人家了,怪就怪你那好弟弟

飘雪飞扬 发表于 2011-11-16 15:46:48 | 显示全部楼层
要怪就怪你细佬没有带眼识人,甘的女仔,他竟然当宝[s:118]

李聪颖 发表于 2011-11-17 03:44:46 | 显示全部楼层
LZ我最好见意你~~你开导下你嘎细佬,你地甘样做都无用啊~主要你细佬问题啊,你地嘎亲情是打不断的,你细佬为佐个女子放弃佐亲情啊!!最终系害佐边个人啊???你的父母啊!!!

kaka 发表于 2011-11-17 04:29:19 | 显示全部楼层
糖心风暴续集啊。点解!点解你父母甘咖。问题都唔米系你细佬,同个女仔度,个女仔甘样就无讲佢啦!去到边个家庭都会系甘咖死款咖咯,你细佬就算比佢揾到个好女仔,米又系甘样咖人一个,定左性都应该无咩可能改变。唔洗期望佢可以点对父母好。主要问题系你父母。点可以甘样处理问题。害左你细佬,害左你同你个妹,害埋自己。佢地先系话事人,先系处理问题咖核心。点可以甘样咖咧?点醒你父母啦,就算佢地唔米d甘咖人,但问题摆在眼前,横行无理好,恶一次又好,主要都系要佢地出来主持,搞掂问题,你父母有横行无理咖资格!睇来个甘咖女仔一d资格都无。

KC100 发表于 2011-11-17 10:07:19 | 显示全部楼层
可讲一句,你地谂野都好自我,都系跟住自己谂发走。由其系你细佬,人与人在于沟通,吾好乜都自己谂!

djkkkkl63 发表于 2012-4-24 01:40:42 | 显示全部楼层
帮顶。

girls1 发表于 2012-4-24 02:29:07 | 显示全部楼层
可以搞到甘咖局面,只怪你屋企人重男轻女啦,否则不会比个女咖放肆到啦,父母都赶五走,肯定系距地都帮住个仔,个仔中意无办法啦,。系我拿扫把攀距出去哇,系人屋中甘串

触景伤情 发表于 2012-4-24 02:36:57 | 显示全部楼层
踢距走

希xi 发表于 2012-4-24 03:00:23 | 显示全部楼层
家变咯,点会容许一个妖孽在家庭当中 !其实系你自己顶唔紧描述佢甘?定真系事实?

美丽人生2 发表于 2012-4-24 17:10:13 | 显示全部楼层
曾经我屋企来咗个小楼女,80后的,亦将我哋处于水深火热中,当然冇你个极品咁衰,佢只系同我哋相处唔来冇想赶人走咁严重,当时屋企人都同佢骂过几次,同佢老公讲佢老公又偏向佢,边叫佢识做人哪,佢老公采度时做到贤妻良母,个老公唔采度就想要我哋配合佢咖生活方式,成日话要点样点样,我哋讲咖嘢就当人哋水平低唔识嘢,出面咖人讲返同一样嘢佢又听得入耳,真系唔明佢啉乜咖,依家因为工作关系一家大细搬咗出去,返又少返来先恢复以前的平静…

发表回复