有个90后女子竟然如此贱格

6676 发表于 2011-5-18 20:53:41 | 显示全部楼层
小Y头 发表于 2011-5-17 18:43
回复 6676 的帖子

如果可以轻松起来,我会好高兴贾~~~

如果你既然你话你已经唔细佬咯,咁系米证明左你放低左?定系口是心非?

如果真系放低左,你就会觉得轻松架。但系家下体来你可能都系仲下唔到啖气咯。

哎呀~~再讲罗去就好似我系度教紧你阴谋诡计咁咯~~哈哈~~话题敏感啊~~我不多讲啦!

点都好,祝你早日开心翻啦!!相信自己就一定得架啦!![s:81]

成皇 发表于 2011-5-20 00:17:37 | 显示全部楼层
看完这个故事,我个人认为而且觉得你好废,包括你爸妈都野一样甘废(无意思中伤,请见谅),有个甘架细佬,你不会打距,你爸妈不会教距,打距架?根本原因是你地管教不力,踢距出屋,无比距翻,距仲敢5听话?[s:85]

成皇 发表于 2011-5-20 00:23:21 | 显示全部楼层
我妹都是90后啦,我爸妈都无咩点理距架,咪一样甘听我话,5听我话一样打,饭都5比距食,自细就要管教好架啦,你地都管教5好,种惯距咪是,你要怪就怪你的做长辈架啦!

comsfig 发表于 2011-5-20 01:10:28 | 显示全部楼层
生活中要善于发现美,,这样你就能开心点

夜深人静 发表于 2011-5-20 01:11:33 | 显示全部楼层
贴张相来睇睇

小Y头 发表于 2011-5-20 09:37:34 | 显示全部楼层
回复 6676 的帖子

真是无理距啦,已经开始无同距讲到也。既然距都唔领情,我就算罗,眼不见为净,琳通左舒服好多。     上班一忙,米都唔理。同朋友出去玩下,现在心情好翻啦!!!

小Y头 发表于 2011-5-20 09:38:48 | 显示全部楼层
回复 comsfig 的帖子

多谢,我想通了。什么都不管,管我自己就好了。不为他人想事情,生活真的好过些~~~~

小Y头 发表于 2011-5-20 09:39:22 | 显示全部楼层
回复 成皇 的帖子

恭喜你~~~~你妹妹听话就好!!!

小Y头 发表于 2011-5-20 09:41:28 | 显示全部楼层
回复 快乐快乐syx 的帖子

现在心情平淡很多,不去为一个陌生人生气~~~~

小Y头 发表于 2011-5-20 09:43:22 | 显示全部楼层
回复 MAY-SUN 的帖子

我现在什么都不做,就等着看他们的结果。他们一定会后悔的~~~~~

发表回复