有个90后女子竟然如此贱格

Silence-w 发表于 2011-6-11 01:42:29 | 显示全部楼层
甘噶女籽,要唔要都霸就。我真糸想问下你细佬糸唔糸俾个女仔迷晕晒啊?甘都厚噶?

三女二木夕 发表于 2011-6-11 04:18:32 | 显示全部楼层
身为90后噶我,为呢仲心理变态噶人感到羞耻!楼主毛介意我讲得毒,如果个男噶五采度咯,距地又没结婚,距仲厚资格采度磨!?超级鄙视呢种女噶!

路过无声 发表于 2011-11-16 10:41:30 | 显示全部楼层
系我就刮距两吧

hanshi121425 发表于 2011-11-16 11:52:38 | 显示全部楼层
可能我唔识增城话,好辛苦先睇完。
虽然气愤,我直头觉得距系人渣中噶极品,但系都要系多方面考虑问题,当然我都唔了解你屋企噶家庭情况,但系我系你写噶文字当中睇出个男噶应该唔系你妈亲生噶,而你有无考虑过你妈几需要呢个“仔”,因为距地上一代噶淋法仲系要“传宗接代”,无我地呢代人甘开放,所以如果可以噶话最好静心落人好好咁同你果个细佬倾下心,一家人沟通系最重要噶。。。人系比较感性同比较容易激动噶,当你激动起身就失去佐理智噶啦,当失去佐理智好多野就会向唔好嘎方向发展,所以睇下你地几姊妹一齐越埋距,大家出去稳个地方将心比心咁倾下,或者咁样又会有唔同噶效果咧

kw993 发表于 2011-11-16 12:22:03 | 显示全部楼层
体咗一半,这样的女人~~~

学会懂得123 发表于 2011-11-16 12:42:57 | 显示全部楼层
直接将你细佬一起踢出去啦~迟早距都会知道边D人先系真心对距噶

DD圈 发表于 2011-11-16 12:52:36 | 显示全部楼层
[s:69]明白,做后辈的最起码要识得尊重长辈

何芳 发表于 2011-11-16 12:53:35 | 显示全部楼层
我虽然系90后 但距噶行为....简直畜生!!  败坏女人名声   如果系我  同距死过都有份  我睇到都好火   赶距走  

敏尼尔 发表于 2011-11-16 14:57:34 | 显示全部楼层
太长啦!无耐性去睇,但睇左开头就已经知道个忤逆仔和打把女系几噤衰格了,算吧!如其噤辛苦去委屈自己,不如当依个仔吾存在。因为最后老来仔女未必真系会留在自己身边,亦未必噤孝顺自己。何必噤令自己难过?支持你地,帮我问候你母亲大人[s:98]

变质的感情 发表于 2011-11-16 15:14:14 | 显示全部楼层
那个女的不要脸,你弟就更加了,为了一个女的搞得家无宁日,害得家那么伤心。应该俩个一齐赶走

发表回复