[电脑/数码] 自用HTC HD2转让。

挚爱爷少 发表于 2011-1-5 22:24:48 | 显示全部楼层
回复 vickybu 的帖子

我只是摆事实出来。如果我急钱救命噶话部机拎去机铺卖系卖千几,但如果你系机铺千机你买到咁我要提醒你一下,你买到的是山寨货了。还是被翻了N倍的山寨。你有问过手机铺收几钱吗?你自己认为值咁多就值咁多?我部机唔系卖俾你。我发帖系利己利人。方便我自己出手噶同时方便一D想入手二手HD2有原装包装又担心买翻黎部机有问题果D人。你没要的意思就不要评论,如果你想为其他想要噶人提醒现时HD2二手买入价系几钱请你了解行情才评论。还有提醒你一下,是二手买入价唔系机铺收机价。拜托。因为有你D咁噶人存在所以我需要浪费咁多手力打咁多字来说明你D人系吃饱饭冇屎哦得闲过头噶人,

vickybu 发表于 2011-1-5 22:42:37 | 显示全部楼层
你这种垃圾还卖个毛,卖不了先骂人,

Mгs'張 发表于 2011-1-5 23:37:34 | 显示全部楼层

哇哇哇,啊生,你甘唔文明啊,粗口都出埋???  

手机佬事实系手机千几蚊呢个价,但唔代表收机佬卖系呢个价窝

洗咩甘激动姐,你又唔系买,又唔系厄佐你,有咩好吵姐?

恋碎碎008 发表于 2011-1-6 10:07:27 | 显示全部楼层
你情我愿的事情,你觉得价钱适合就买,唔适合就路过。[s:82]

挚爱爷少 发表于 2011-1-6 20:08:09 | 显示全部楼层
回复 icekiki 的帖子

T版因为下面按键位置宽点,睇落无咁顺眼

vickybu 发表于 2011-1-7 14:13:02 | 显示全部楼层
看回帖谁先骂人,没钱用去路边乞好了

vickybu 发表于 2011-1-7 14:28:02 | 显示全部楼层
最憎这种疯狗先咬人

审判者耀 发表于 2011-1-7 18:51:37 | 显示全部楼层
阿弥陀佛,买卖自由...............事实上,机主钟意出几高价就出几高,而你觉得贵可以唔买当帮顶,但系我觉得真系无谓俾甘多意见咯................罪过罪过!!!!!!!!

buoufang 发表于 2011-1-7 19:29:22 | 显示全部楼层
有价没市...楼上的,我懂你心情.....

挚爱爷少 发表于 2011-1-7 22:09:53 | 显示全部楼层

话我无用钱要沦落到路边乞?如果有银仔畅我随便兑万零二万个逐个逐个锭你都得。一两万现金唔系咩问题。边个闹边个先,我可以话系我闹你先。打个比如,人地乡下大婶系挂广卖草莓7蚊一斤,好多人系度拣。你自己唔买但又走过去系度讲话:人地先卖4蚊一斤,使鬼咁贵哇。你咪睇下人闹你嚒。我估计个大婶会讲:4蚊一斤你咪好去买咯,采度讲替死哇。人系卖4蚊一斤噶你叫去车两担来我买开距。

发表回复