某些人令人实在太反感了,贼喊捉贼

旺哥 发表于 2010-9-1 16:00:57 | 显示全部楼层
beru1985 唉...你以为增城电视台好得闲哇.一日又话请食饭.一日又话罗证据.成日话其他人八卦.多管闲事.你讲紧你自己哇?{:57_136:}当初我同宠物宝宝又关你米事?米你当初知米事哇?你米照系甘讲.讲到自己好厚正义感甘.睇你讲野噶语气就唔方点好礼貌啦,.又话隔离啊姨系湖南鸡又剩.真系服开你咯.就算稳到证据又好.你话请人去增城宾馆食饭都未必得闲去啦.你以为你自己系米谁哇?听到人地甘讲你我都忍唔住想插一句去..真系拖衰人.谁谁谁讲得好,.你解释即系掩饰..{:57_117:}

喵喵JJ 发表于 2010-9-1 17:44:55 | 显示全部楼层
无胆来米直接讲。既然你讲到真咖甘。有本事叫埋增城电视台来暴光我么。我系真系甘做咖。唔洗你。 ...
beru1985 发表于 2010-8-31 16:29

唉~~费事讲你咯.你睇下你啦.个个都话你条衰公点衰点衰,睇到我我觉得可怜咯!你D衰野你以为小呀,多都讲都讲唔晒啦,你睇你啦,讲噶句句都粗口,你啊~~~~做噶野唔文明讲噶野又唔文明真系影衰来!!!咩话!!!!阳痿~~我知你咯~~~都无到处讲你阳痿呀~~你都好意思噶~~阳痿阿生~我只想讲句:I复了YOU!搞到大家都知你阳痿~阴公咯!!!!
    {:57_137:}

喵喵JJ 发表于 2010-9-1 18:14:12 | 显示全部楼层
[s:85][s:74]

beru1985 发表于 2010-9-1 18:43:06 | 显示全部楼层
唉~~费事讲你咯.你睇下你啦.个个都话你条衰公点衰点衰,睇到我我觉得可怜咯!你D衰野你以为小呀,多都讲都讲 ...
喵喵JJ 发表于 2010-9-1 17:44

[s:83] 知自己无证据乱作系到吹水唔敢来。总爱叉开话题了哇?唉。。你D甘咖人。你爸你妈生块叉烧好过生你。正脑残[s:74]

beru1985 发表于 2010-9-1 18:45:15 | 显示全部楼层
beru1985 唉...你以为增城电视台好得闲哇.一日又话请食饭.一日又话罗证据.成日话其他人八卦.多管闲事.你讲紧 ...
旺哥 发表于 2010-9-1 16:00

你就更加无讲咯。想人退返钱比你就呢样过样。人唔肯就唱衰人。总要讲明唱衰人咖。你除开甘总厚米本事?[s:83] 买条狗都改个名就贼仔。我睇你就纯正系憨居仔[s:83]

beru1985 发表于 2010-9-1 19:06:33 | 显示全部楼层
beru1985 唉...你以为增城电视台好得闲哇.一日又话请食饭.一日又话罗证据.成日话其他人八卦.多管闲事.你讲紧 ...
旺哥 发表于 2010-9-1 16:00

你就更加无讲咯。想人退返钱比你就呢样过样。人唔肯就唱衰人。总要讲明唱衰人咖。你除开甘总厚米本事?[s:83] 买条狗都改个名就贼仔。我睇你就纯正系憨居仔[s:83]

ziying.l 发表于 2010-9-2 10:09:22 | 显示全部楼层
终于睇晒全文喇.......
       真系闹得好激动~

Lucky5584 发表于 2010-9-2 13:09:39 | 显示全部楼层
回复 46# 喵喵JJ

[s:87]

发表回复