某些人令人实在太反感了,贼喊捉贼

Lucky5584 发表于 2010-8-29 01:22:51 | 显示全部楼层
回复 8# 喵喵JJ

难道萨摩有黑色[s:83]

Lucky5584 发表于 2010-8-29 01:25:55 | 显示全部楼层
[s:61]甘巴闭你两个使米系论坛讲。直接就出去讲拉。个论坛成日讲果D所谓噶对质么[s:83]

tammy184 发表于 2010-8-29 06:46:05 | 显示全部楼层
回复 12# Lucky5584

[s:83]为何要当面对质呢,D聊天记录明眼人一睇就明。呢D就系事实,搞笑咯

tammy184 发表于 2010-8-29 07:12:00 | 显示全部楼层

[s:83]应该讲某人真会剪。专剪那些对自己有利一点的。(不过都系我详细记录发出来咯)边个一日冇事系度三道四,哈哈。。。搞笑咯

tammy184 发表于 2010-8-29 07:13:34 | 显示全部楼层
哈哈,某人对号入座[s:83]

tammy184 发表于 2010-8-29 07:28:17 | 显示全部楼层

[s:113]仲系俾大家睇多一个笑话,睇吓大家系米得淡笑[s:83]

beru1985 发表于 2010-8-29 07:47:51 | 显示全部楼层
beru1985正扑街来噶,真系影衰爱狗狗人士,实在睇唔过眼咯.大家知唔知依条友几都公德心,距住系粮厂个边噶,成日 ...
喵喵JJ 发表于 2010-8-28 17:19

[s:92] 笑死。我将狗屎系二楼丢落。总同我老婆闹搅叫我老婆捡包袱走[s:81] 你做米唔话我直接将D狗屎够尿泼入人屋。泼采人身上?[s:66] 做米唔讲成我同我老婆闹搅摞刀斩我老婆呢?[s:83] 惊夸张过头无人信?一睇你就知系呢个死八婆噶同党啦。好心你讲野之前都先去问清楚吖![s:83] 我隔离左右的邻居从来未有你所讲咖野投诉过。我同我老婆从拍拖到结婚5年几就6年。大声讲野发脾气都未试过。总闹搅?[s:92]

beru1985 发表于 2010-8-29 08:04:04 | 显示全部楼层
回复 16# tammy184

[s:83] 系咯。明眼人一睇就知乜谁系到搞事啦。人讲你就信。又话我亲口讲咖。人讲我系你老豆你又去信么!笨七[s:83] 总有其他呢。我就懒的去稳咯。成500页聊天记录。我声都未出你就系到话我果D做米唔发埋出来。你采到话我乜乜乜。我理都唔理你果D又做米唔发[s:92]

beru1985 发表于 2010-8-29 08:09:26 | 显示全部楼层
可怜之人必有可恨之处,beru1985 你条七头真系过街老鼠来架!!人人都话爱打七你!!
leolcj 发表于 2010-8-29 00:12

[s:83] 我系可怜之人。哈哈。过街老鼠。总人人都话要打我添[s:81] 劲啊。但系呢。唔知点解识我D人都对我特别好。哪怕我家下指责紧呢个人条仔。对我都无乜唔妥。你又系距边位啦?我连识都唔识你。又几时轮到你来评论我呢?[s:83] 屙笃尿照下自己先啦[s:74]

tammy184 发表于 2010-8-29 08:35:33 | 显示全部楼层
[s:83]有葛吾该发出来。哈哈

发表回复