[活动] 概述:9月26日家园网友互动聚会后记

泽尻绘里香 发表于 2009-9-28 01:47:49 | 显示全部楼层
好似 。。。。。。。貌似。。。。。。有D火药味啵  。。。。[s:61]

无痕 发表于 2009-9-28 01:53:32 | 显示全部楼层
提示: 该帖被管理员或版主屏蔽

泽尻绘里香 发表于 2009-9-28 01:57:54 | 显示全部楼层
有幾句我唔知道怎講。。米叫小團體的成員素質問題。。一個人的交友圈邊個都唔權講。。太映射啦。。米叫在一起就系要相同性格伽。。。這句我采度好認真甘講。。你系錯伽。。人在交友的時候交米。。好的要交壞的要交 ...
无痕 发表于 2009-9-28 01:53

即係容许我简单D来讲下我个人意见。。。。

係咪即酒逢知己千杯少,话不投机半句多。。。。。。。。道不同不相为谋咁哇。。。

le_lov 发表于 2009-9-28 02:03:57 | 显示全部楼层

係咪即酒逢知己千杯少,话不投机半句多。。。。。。。。道不同不相为谋咁哇。。。
泽尻绘里香 发表于 2009-9-28 01:57

如果个人觉得认为可以真系交朋友的就会一齐...
但是如果觉得个人不是什么好人..
一次就已经多了..不会再有下次..

但是你要看看..我地都系不指一次的....

泽尻绘里香 发表于 2009-9-28 02:06:10 | 显示全部楼层
貌似有D离题。。。。。。。。
买酱油路过滴 。。。。。[s:61]

jz900401 发表于 2009-9-28 02:49:46 | 显示全部楼层

泽尻绘里香 发表于 2009-9-28 01:57

观点也不错!!支持一个!

jz900401 发表于 2009-9-28 02:51:18 | 显示全部楼层

各有各的观点!!!![s:122]各有各的的道理。。

悠长假期 发表于 2009-9-28 04:53:53 | 显示全部楼层
28楼的似乎太敏感了。。。

youisa 发表于 2009-9-28 08:54:46 | 显示全部楼层
刚好我生日,呵呵~

niki 发表于 2009-9-28 09:04:24 | 显示全部楼层
点解好似闹紧架甘既。。。?[s:75] 哎各有各观点~~如果想扩阔自己既生活圈子去识多D朋友去玩吓都吾错噶~~[s:61] 都无咩话大家系陌生人就觉得吾好玩既,大家有时同朋友去唱K果时,K房入面都吾系自己全识噶啦,咪一样可以玩得甘开心~~!![s:55] 支持搞多D甘既聚会噶~~

[s:61] 其实负责搞呢D活动既人员都好辛苦噶,去玩既人仲要多谢距地添~~肯定有不足既地方噶,慢慢改进罗,希望大家可以体谅吓啦~~[s:91]

发表回复