[恋爱感情] 我同一个女仔表白开,但系她话我同冇可能系一起

幽默天使 发表于 2015-6-5 17:44:52 来自手机 | 显示全部楼层
呵呵,我家下唔会在为开她而伤心葛咯”,应该可以甘讲,我已经当她系才采我生命中出现过葛女人,系她令到我觉得如果做为一个男人米都没就算个女人对你很死心塌地,都会跟另一个男人走葛,所以我唔会后悔,我会努力甘去做野稳钱,就算家下这个女仔没开我唔会在烦她,无论这篇帖删唔删除都好,我系一个男人,我讲过唔会打扰她,讲得出就一定会做得到

幽默天使 发表于 2015-6-5 17:45:50 来自手机 | 显示全部楼层
我今次过后,就算我以后稳女朋友,都只不过系会稳一个肯考顺我老豆老母葛就得葛咯

chanwajun 发表于 2015-6-5 21:49:16 | 显示全部楼层
[s:69]

chanwajun 发表于 2015-6-5 21:49:28 | 显示全部楼层
加油

烦丶 发表于 2015-6-5 22:30:35 | 显示全部楼层
贴系好难删   滴人话女大三普金砖   依家滴女边个信啊     条件大过一切   现实滴啦!   点解距无简你    你问过你自己未      厚滴女的确比较幼稚想稳比距大噶人来照顾距仪5米比距细要距来照顾你   

钟xl 发表于 2015-6-6 01:59:56 | 显示全部楼层
怎么说呢,觉得你不成熟咯,太嫩了

qiangxiaomi 发表于 2015-6-6 07:29:51 来自手机 | 显示全部楼层
说不定那女的本来就喜欢那男的,别人说的话很多都是加油添醋的。既然他们都拍拖了,说明女的接受那男的,虽然只有一个月的时间:

枫之叶 发表于 2015-6-6 09:22:07 | 显示全部楼层
就你感噶素质,好彩个女嘎没要你姐。。。乱感发人地相片,你问过人地同意没啦?如果距发现,告死你都有份,侵犯肖像权。仲有你讲话噶素质,真TMD叼人,咩叫80后90后唔同??都系一个人,每个人嘎做法同念法唔同,唔关80、90后咩事。
如果你所愿,扁死你都有份

枫之叶 发表于 2015-6-6 09:26:30 | 显示全部楼层
幽默天使 发表于 2015-6-4 01:03
距选择那个人渣,系因为那个人渣叫图片上面那个女仔出去酒吧料喔,然后灌醉开人在带人去开房,而家下了解 ...

边个话相差10年就唔可以一起噶,废柴。人地个男噶有钱,女嘎贪钱都有可能。你都唔用脑念野噶,如果个女嘎唔肯同距一起,就唔会结婚。有左BB可以打胎,问题系距有左仲同距结婚,就证明女嘎一系贪钱,一系愿意同个男噶一起。你个废柴都唔用脑霖野噶,你爸妈生左你个废柴,仲念住等人地,踩你都傻啦,翻屋补下猪脑啦你。废柴一个

qq460335997 发表于 2015-6-6 11:20:20 | 显示全部楼层
只能说楼主思想不成熟,还是后生仔啊。

发表回复