[恋爱感情] 我同一个女仔表白开,但系她话我同冇可能系一起

ATF 发表于 2015-6-4 17:37:20 | 显示全部楼层
幽默天使 发表于 2015-6-4 00:17
就系戴眼镜那个系人渣来葛,我都唔知距点做男朋友葛,拍拖一个月都唔够就话要同人上床,我就真系唔明你地某 ...

你唔讲噶话,仲以为戴眼镜果个系你添[s:68]

bzwinni 发表于 2015-6-4 17:50:42 | 显示全部楼层
觉得你呢种人超级变态,系女仔都惊。。。。果个女仔唔选你,系最明智的选择

mystyle 发表于 2015-6-4 18:14:01 | 显示全部楼层
80后的早出社会,钱多多少少都比90后刚出社会有钱。而这些80后,简称“叔叔” 90后的女子就系钟意呢D叔叔,物质上多少可以满足。既然人地都结婚了,你就死心啦。我就唔相信你遇到比她更好的你会放弃而等待一个没有机会的人。就算那女的离婚了, 带着一个小孩来跟你好,你会接受?你家人会接受?

xx9999 发表于 2015-6-4 18:22:31 | 显示全部楼层
80后D女仔钟意70后D男仔.
90后D女仔钟意80后D男仔.
你系稳吾到女朋友话,再等十年了.大把女.

幽默天使 发表于 2015-6-4 18:48:15 来自手机 | 显示全部楼层
佐尔文 发表于 2015-6-4 17:24
楼主是不是在后悔没有先约她出去喝酒灌醉她趁机搞大距个肚呢??

嗯嗯,有同感

shamanfish 发表于 2015-6-4 18:53:32 | 显示全部楼层
LZ明显就是报复个女仔啊。你咁帖人张相出离。随便就告你诽谤了

力苏 发表于 2015-6-4 20:20:07 | 显示全部楼层
青年仔,你加下开始,比心机揾钱,等佢生女,你就沟佢女,生仔你就沟佢仔,到时候你同佢有佐关系,就可以经常係佢屋企出出入入啦,然后。。。。[s:82]

ZC520 发表于 2015-6-4 20:33:26 | 显示全部楼层
楼主真情呀,要是我知道女的怀上别人的小孩了,肯定不会找做老婆,不用想的。

ZC520 发表于 2015-6-4 20:37:07 | 显示全部楼层
幽默天使 发表于 2015-6-4 00:17
就系戴眼镜那个系人渣来葛,我都唔知距点做男朋友葛,拍拖一个月都唔够就话要同人上床,我就真系唔明你地某 ...

谈恋爱要直接做为男大胆表白呀,女孩不知道你真心怎么样的,怎么答应你。

幽默天使 发表于 2015-6-4 21:10:53 来自手机 | 显示全部楼层
就算知道真心都没用啦,距家下都已经成为人妻咯,唔同还去拆散人地葛感情咩

发表回复