点解有D女仔可以甘绝情......  可能长左D D 希望大家可以睇晒距..全部都系

(;乿日!_! 发表于 2007-11-16 07:40:30 | 显示全部楼层
睇原楼主的噶贴好有感触。发言几句``呢家D增城女仔系噶啦。睇钱多过睇人。知你系做保安噶就睇低你。 睇你五起。。 [s:85] 距。 [s:85] 埋二楼讲D野。增城无一个女仔好的。个个都狗眼看人低` [s:85] [s:85] [s:85] 楼主。。不要为一个禁噶女仔不开心。不直得。

(;乿日!_! 发表于 2007-11-16 07:49:26 | 显示全部楼层
[s:85] 鰕⺌餃讲D野。。岩 [s:85] 错二楼的。不好意思,..鰕⺌餃讲D野同个女主角有无咩分别。女人就系禁。。你有钱距就会接受你。你无钱距就睇你五起。。 [s:85] [s:85]

心被你碎了 发表于 2007-11-25 22:17:10 | 显示全部楼层
希望管理员撤消精华..其实距背后隐藏好多事架

seven-11 发表于 2007-11-26 23:55:22 | 显示全部楼层
lz系咪153楼果个咋??

sunnydays 发表于 2007-12-8 19:18:21 | 显示全部楼层
暂时看到第二页。lz应该知道女人就是这么现实,对吗?
可能你喜欢做这一行,不过正如楼上所说,又不是无钱,投其所好就ok。
你的做法让我觉得这只是在追逐自己心中的一个理想对象,而具体遇上哪个女人?倒没所谓。

搞搞震冇幫襯 发表于 2007-12-12 21:08:39 | 显示全部楼层
引用第1楼wen于2007-07-22 21:44发表的 :
怎么样说呢?可能系家庭环境。生活环境。教育环境跟广州人不一样。你可以接受的东西。我们不一定可以接受。我也希望那位女孩子可以看到你的贴子。希望你们和好如初。。。。 [s:125]

我也相信你能打動A個女仔,,屬于你噶點就都屬于你噶..!!
   愿主能祝福你們...

閗。! 发表于 2007-12-12 21:34:59 | 显示全部楼层
其實都唔係斋係女仔噶....
其實邊個唔自私?邊嗰唔贪先得噶?
隻不過哩啲人做得太過份啫...
照樓主咁講成件事..我好想問嗰個女仔...
為咗錢而咁來作賤自己..值得咪?

杞纱 发表于 2007-12-28 17:41:02 | 显示全部楼层
其实只靠电话同信息好难了解一个人,点都系相处过先知距系一个点噶人!!
有啲人好憎人厄距噶,系个女仔角度睇,你厄咗距,距先做得甘绝啫!

w385336188 发表于 2008-1-27 07:39:42 | 显示全部楼层
[s:78]

懵维 发表于 2008-1-31 17:52:53 | 显示全部楼层
同志们,为爱的人努力付出吧!

发表回复