[美食分享] 收集!增城 小吃 早餐 中晚饭 宵夜 稳吃大全 欢迎大家踊跃发表

w-ray 发表于 2007-7-18 17:26:59 | 显示全部楼层
[s:81]

哒咫橥\m囡 发表于 2007-7-21 04:16:44 | 显示全部楼层
滋味馆D野超好味噶......我去过

哒咫橥\m囡 发表于 2007-7-21 04:32:06 | 显示全部楼层
各位...得闲就去朱村吃下鸡饭啦....我系朱村人;极度推荐距噶....顺便试埋D咸鱼茄子煲咯...

仲有荔城医院对面(即彩熊隔离)果档D炸鸡翼同埋奶茶超好味;吾知依家仲采度磨呢?

如果有人长期系吃快餐噶呢....试下莲灯街度有间叫佐<<可以快餐店>>噶...果度D菜都OK噶....电话几多呢;就忘记佐咯....但有人想稳噶呢,可以去亿豪网吧对面果边噶...果度D茄子鸡超级好吃;因本人长期吃...觉得好正..就介绍比大家啦!!!

过云雨 发表于 2007-7-21 14:45:50 | 显示全部楼层
引用第12楼哒咫橥\m囡于2007-07-21 04:32发表的 :
各位...得闲就去朱村吃下鸡饭啦....我系朱村人;极度推荐距噶....顺便试埋D咸鱼茄子煲咯...

仲有荔城医院对面(即彩熊隔离)果档D炸鸡翼同埋奶茶超好味;吾知依家仲采度磨呢?

如果有人长期系吃快餐噶呢....试下莲灯街度有间叫佐<<可以快餐店>>噶...果度D菜都OK噶....电话几多呢;就忘记佐咯....但有人想稳噶呢,可以去亿豪网吧对面果边噶...果度D茄子鸡超级好吃;因本人长期吃...觉得好正..就介绍比大家啦!!!

朱村鸡饭,边间啊?

肥田 发表于 2007-7-21 17:30:22 | 显示全部楼层
讲到口水都流罗!!!!

肥田 发表于 2007-7-22 09:13:03 | 显示全部楼层
小洞天的水煮鱼同埋凉伴青瓜最好味,不过呢D天气去吃,火上加火!!!!

顶你个谓 发表于 2007-7-25 13:57:45 | 显示全部楼层
好多都未吃过

雪雪 发表于 2007-7-25 23:04:01 | 显示全部楼层
挂绿广场美食街D榴梿薄饼好正架,早茶D点心又好味,成日无位架式,而且价格又唔系贵,超抵!

习惯 发表于 2007-7-25 23:27:11 | 显示全部楼层
全部都去过.. [s:126] [s:126]

哒咫橥\m囡 发表于 2007-7-31 02:29:43 | 显示全部楼层
引用第13楼过云雨于2007-07-21 14:45发表的 :

朱村鸡饭,边间啊?
边间都可以噶....只要系去朱村吃就得啦...

发表回复