增城灵异事件....到底存不存在....

幼兒 发表于 2008-9-27 14:16:15 | 显示全部楼层
其實我都親身見過果d野~
今年7月~我自己翻新塘過暑假~果間屋平時只有我麻住~系果晚~我聽到沖涼房有d怪聲~好似系洗衣機傳出來既~不過我肯定無可能~因為我麻5用洗衣機~洗衣機個總制系關埋既~我覺得好驚~之後同我d朋友煲電話粥~果陣大概系12點半~我朋友問我系米睇緊d恐怖電影~事實上我5系~距又話聽到電話有d雜聲~後尾距比我鬧左一餐~話距嚇我~
恐怖既事來喇~就系1點鐘左右果時~我聽到沖涼房有d倒水聲~我好自然甘望一望沖涼房門口~見到一個中年既肥女人行(飄)出沖涼房~轉入車房~果陣我呆左~後尾我朋友系電話中叫醒我~我同距講~我見到果d野~距叫我無自己嚇自己~可能系我麻喔~之後我問我麻系邊~距話系沖涼房洗緊面~之後距中行埋出來~不過我可以肯定我見到果個中年女人絕對5系我麻~我麻隻右腳有d問題~行路無甘自然既~我講左我撞野呢件事比我麻聽~我麻都叫我無自己嚇自己~果晚我同我麻訓~5敢自己一個訓~到左第二日~我問我麻琴晚有無入車房~我麻講我聽~距平時都5多入~何況系夜晚甘黑~~(受驚ING)
後尾我媽都翻左來~距知我撞野~距同我婆去左問果D神婆~我媽翻來問翻我~我撞野果個系5系一個幾肥下既中年女人~我好驚訝~我媽5知甘詳細~距淨系知我撞野姐~之後距中講翻我聽~果個中年女人在世果時系個富婆~我媽中講我聽~個中年女人跟左我好久~我好久之前系香港屋K樓下撞到既~(暈死,不是吧~甘黑~~我中嚇死....)
之後我媽比左張符我旁身~
依家林翻起~~我好早之前~試過半夜訓醒動5到~懷疑比鬼壓.....(汗.....)

⒐鈅⑨號 发表于 2008-9-27 17:46:06 | 显示全部楼层
宁可信其有不可信其无

哥哥仔 发表于 2008-9-28 02:50:52 | 显示全部楼层
信则有.不信则无...........

maze 发表于 2009-4-25 23:38:36 | 显示全部楼层
我對E樣嘢好感興趣.!
我知荔城一小同鳳凰山有好多鬼故係度傳.
希望邊個知到增城咩地方有鬼嘅就講下啦.
我打算去實地考察.

流浪汉 发表于 2009-4-26 00:00:19 | 显示全部楼层
[s:117]有好多野人没讲出来姐

肥辉 发表于 2009-4-26 00:34:16 | 显示全部楼层
听讲夜晚去派潭车洞度烧烤越烧越多人...唔知道厚人敢去试下麽呢...

肥辉 发表于 2009-4-26 00:35:32 | 显示全部楼层
我听朋友讲一个,系真人真事。
有个人半夜开住部五十铃系返三联村个条小路上,行行下,居然睇到有2条路,(只系得一条路嘎)他竟然睇到2条路,之后个个人停左车。
落车閜左笃尿翻返上车,就变翻一条路啦!你地话奇吾 ...
心爱 发表于 2007-6-25 14:21

个人饮大开怕...三联村三联小学个位置是厚分叉路架窝...

发表回复