增城灵异事件....到底存不存在....

高佬 发表于 2008-6-17 14:03:15 | 显示全部楼层
我听人讲,时辰八字够硬咖人通常先吾会遇到呢D甘咖事,例如D高官啊,做阿头个D,呢D人命格都要硬,如果你自觉吾系甘咖人,都系无去个边住,费事买佐楼吾住得又要搬啦!

thinlo 发表于 2008-6-19 13:57:30 | 显示全部楼层
劲劲劲

゛.尕y. 发表于 2008-6-21 21:09:07 | 显示全部楼层
[s:85]

lvc612 发表于 2008-6-22 08:49:33 | 显示全部楼层
宁可信其有,不可信其无。呢D都系小心好过。。

zcdh 发表于 2008-6-22 17:22:21 | 显示全部楼层
听过一个关于碧桂园的,有天晚上要睡觉了,小孩子问妈妈,为什么还有甘多哥哥姐姐系屋企,仲吾走架,妈妈一听,吓到即刻抱着小孩冲出了家门。[s:69]

w385336188 发表于 2008-6-23 02:09:10 | 显示全部楼层
引用第1楼无所谓于2007-06-21 15:48发表的 :
派潭有个初中学生,晚晚三更半夜都会自己一个人起身去山边既“金塔”挖人骨头吃。吃左之后又会自己翻返自己张床睡觉!之后挂左!
有人话渠系梦游,有人话系鬼上身!
叼,你抄人D故事会噶```鄙视

babywen 发表于 2008-6-25 13:09:41 | 显示全部楼层
我有个朋友距地一家三口住系碧桂园的,有一朝早训醒后,我朋友发现唔见左个仔,(距个仔仔得五个几月大),于是乎距两公婆到处稳,因为距两公婆系同仔仔一齐训的,仔仔训中间,距两公婆一人训一边即系夹住个仔来训啦,照计唔会跌左床下底架,但系最后系床下底稳返个仔,呢件事真系出其,张床甘高,如果个BB跌落去肯定会喊啦,但系又无听到喊声,又会甘岩系张床底既中间发现个BB...我朋友话肯定间屋唔干净``之后叫D神婆去睇```

牙仔 发表于 2008-6-25 13:57:28 | 显示全部楼层
5错5错。樵石岭果度都怪怪地咯。

梦-园-阁 发表于 2008-6-30 17:11:26 | 显示全部楼层
听过好多甘架事咯!搞到自己个晚训觉都经常淋到训捂着!

仲傻妹 发表于 2008-6-30 17:56:38 | 显示全部楼层
听到鸡皮都起```

发表回复