增城灵异事件....到底存不存在....

berant 发表于 2007-6-21 13:19:15 | 显示全部楼层 |阅读模式
系增城甘耐....上网上佐甘耐..其他地方葛灵异事件我就睇得多咯.....吾知增城有无呢...有边个可以发表一篇真实事件上去呢.......我真系好想睇下增城有乜也灵异事件.....

[s:78][s:78][s:78][s:78][s:78][s:78][s:78]

全部回复86 显示全部楼层
无所谓 发表于 2007-6-21 15:48:03 | 显示全部楼层
派潭有个初中学生,晚晚三更半夜都会自己一个人起身去山边既“金塔”挖人骨头吃。吃左之后又会自己翻返自己张床睡觉!之后挂左!
有人话渠系梦游,有人话系鬼上身!

berant 发表于 2007-6-21 16:47:23 | 显示全部楼层
我话呢D应该系梦游.......因为人头骨无乜可能用嘴系吃得落葛......

[s:125][s:125][s:125]

杰少 发表于 2007-6-21 19:58:41 | 显示全部楼层
我都好想知啊!边个知道既都讲来听下啦!

心爱 发表于 2007-6-25 14:21:19 | 显示全部楼层
我听朋友讲一个,系真人真事。
有个人半夜开住部五十铃系返三联村个条小路上,行行下,居然睇到有2条路,(只系得一条路嘎)他竟然睇到2条路,之后个个人停左车。
落车閜左笃尿翻返上车,就变翻一条路啦!你地话奇吾奇? [s:117]

renault.wen 发表于 2007-7-1 03:26:25 | 显示全部楼层
引用第4楼心爱于2007-06-25 14:21发表的 :
有个人半夜开住部五十铃系返三联村个条小路上,行行下,居然睇到有2条路,(只系得一条路嘎)他竟然睇到2条路,之后个个人停左车。
落车閜左笃尿翻返上车,就变翻一条路啦!你地话奇吾奇? [s:117]

奇!

可能果個飮大咗而已!
哈哈!

水中鱼儿 发表于 2007-7-1 10:36:56 | 显示全部楼层
引用第4楼心爱于2007-06-25 14:21发表的 :

我都有听过.晤知系晤系真噶即.

风波少恋 发表于 2007-7-3 21:44:43 | 显示全部楼层
三联果个地方死过好多人了`..我知道都有两个我识得噶咯.`

瑞瑞 发表于 2007-7-3 23:06:55 | 显示全部楼层
引用第7楼风波少恋于2007-07-03 21:44发表的 :
三联果个地方死过好多人了`..我知道都有两个我识得噶咯.`

有无听过有乜怪事讲来听下

真诚仁 发表于 2007-7-4 01:59:52 | 显示全部楼层
信亦可不新也罢

发表回复