有个90后女子竟然如此贱格

苗族首饰专卖店 发表于 2011-5-13 23:00:09 | 显示全部楼层
Diana 发表于 2011-5-13 20:07
我想问,间屋边个嘎?其实,你直接比滴个女人条名或者住址少少提示出来人肉距喇!

。。。 无错。。。 。。。
搞出距个Q 啊。。 地址啊。。 啥的。。 全部人肉距。。。

其实我同你讲。。 这种女人 很厉害的。。 用硬只会白费心机。。 用脑啦。。
稳晒你的朋友啊。。或者 去其他大的论坛发帖请教高手用咩招数搞死距。。

如果我细佬 稳个这样女人。。, 我 要个女人同我 趴度。。  

溅女人要用一些 溅方法才能搞掂。。  呵呵。。 所以你唔好再甘激动。。 吃亏的只会是你。。

d94138971 发表于 2011-5-13 23:03:47 | 显示全部楼层
老实讲,大致上明白乜事,又好多字睇唔明。。。。不过呢D女人要唔要都罢啦。。。连基本噶礼貌同孝顺都唔识。。。叫距早早地趁依家D地便`叫距早D死啦

小曦 发表于 2011-5-13 23:20:14 | 显示全部楼层
你细佬应该系好玩果种人吧?!甘唔懂事,唉,有甘既女仔同甘既细佬,我好噔你妈伤心,传说中的不赡养父母,刻薄父母,系你的家庭中发生率相当高咯,靠你地几姐妹了,无指望个细佬了。

口水乱甘飞 发表于 2011-5-13 23:20:35 | 显示全部楼层
小Y头 发表于 2011-5-13 17:46
回复 开浪裤 的帖子

写到謦起时就写到甘长咯,中有好多实际无写既。唔米卑我写出一本书来,如果我是小说家 ...

又长又臭,文中出现个“贾”字频率非常高,都唔知乜意思,睇来你语文未学好。
既然你话到个90后女仔咁差,索性就叫父母同你细佬讲,叫距同个女仔分开,赶走个女仔。系度同距吵无品,而且道理在你,无乜必要比人地食住,赶距走就系了。

小曦 发表于 2011-5-13 23:23:00 | 显示全部楼层
dennis0728 发表于 2011-5-13 21:37
我睇你篇嘢真系睇得辛苦呀~~~好心你就唔好打咁多错别字啦

确实又系,哈哈

小曦 发表于 2011-5-13 23:26:38 | 显示全部楼层
小Y头 发表于 2011-5-13 17:56
回复 指引者 的帖子

我爸爸是个老实人,唔会做哩的也。况且距要返工,同我妈都系乡下住,好少出来荔城,对 ...

唉,我希望将来可以稳到个婆家好似你父母甘好就好了。

凌晨 发表于 2011-5-13 23:46:59 | 显示全部楼层
贴张相出来人肉距

雪豹 发表于 2011-5-14 00:04:18 | 显示全部楼层

null

体左真系好激气!顶楼主,无论如何都无输比个溅女人……

冬冬冬 发表于 2011-5-14 01:22:43 | 显示全部楼层

null

鄙视距

香翅哥 发表于 2011-5-14 01:26:04 | 显示全部楼层
你有没有给他好吃的和零花钱用哦![s:83]

发表回复