有个90后女子竟然如此贱格

YANG1030 发表于 2011-5-13 17:16:02 | 显示全部楼层
我都唔明D男咖点林咖,真系有左情人可以无亲人咖罗,我屋都有个例子!!好明白你咖心情,反正间屋系你父母买落,如果系真系踢唔走就叫距地两个一齐搬出去!前提要你父母狠得落心,因为有禁咖子仲衰过无。

开浪裤 发表于 2011-5-13 17:20:01 | 显示全部楼层
JP,极品中既战斗鸡。

开浪裤 发表于 2011-5-13 17:21:58 | 显示全部楼层
不过…文章真系好长好长

开浪裤 发表于 2011-5-13 17:22:18 | 显示全部楼层
不过…文章真系好长好长

伟哥 发表于 2011-5-13 17:23:39 | 显示全部楼层
我都系90噶。。。唉。。系就女人。。唔系就累人。。。。如果系我噶话早就T走距咯。。。

小Y头 发表于 2011-5-13 17:36:34 | 显示全部楼层
回复 YANG1030 的帖子

我是打算逼我妈,是要距出去还是唔要我哩个女。
      但我妈一定会伤心,同左右为 难~~~

指引者 发表于 2011-5-13 17:41:44 | 显示全部楼层
睇完,从文中怎么从来未睇到一家之主你爸爸的出现?
他怎么从来不出声?作为一家之主好像不闻不问甘,要你们做女的去和那个无脑的细佬和他的无良女友斗争。未娶距过门都已经系甘,以后娶了她米拿扫把赶你们出家门,不单止赶你们,还赶埋你父母,骑系你们头上。
难听D讲你们家的一家之主,你们父亲怎么像懦夫一样?比着平常的家庭,个仔甘样,个女朋友都甘样。早就将距2个赶出家门了,就算得一个仔都唔可以甘纵容距!!甘样既仔仲要来做乜??还旨意他生养死葬??
在讲下个女嘎,未过门就甘既死款!就算无老婆,都唔会要呢D甘既垃圾女!

YANG1030 发表于 2011-5-13 17:42:51 | 显示全部楼层
回复 小Y头 的帖子

不用逼的,是你妈没开窍!

小Y头 发表于 2011-5-13 17:43:59 | 显示全部楼层
回复 伟哥 的帖子

当距光秃秃企系你面前,你就唔会T咯~~~~甘易上贾边到稳啊!!

小Y头 发表于 2011-5-13 17:46:26 | 显示全部楼层
回复 开浪裤 的帖子

写到謦起时就写到甘长咯,中有好多实际无写既。唔米卑我写出一本书来,如果我是小说家宜家就有题材写咯。可惜我唔米
~~~~

发表回复