有个90后女子竟然如此贱格

1007910355 发表于 2011-5-13 18:35:22 | 显示全部楼层
回复 小Y头 的帖子

qwmdmfg

1007910355 发表于 2011-5-13 18:35:42 | 显示全部楼层
gyujjk

蕴锋 发表于 2011-5-13 18:44:26 | 显示全部楼层
好长,终于睇完。你细佬系唔懂事。不过90后噶大多唔懂事,过多两年啦。大D会懂事噶咯。你耐心甘教下你细佬。有时闹距唔一定会知你苦心噶。

小Y头 发表于 2011-5-13 18:47:14 | 显示全部楼层
回复 迷途的阳光 的帖子

可伶父母白养左贾子,中搞到自己翻乡下住~~~我都想翻去住咯~~~

小Y头 发表于 2011-5-13 18:50:19 | 显示全部楼层
回复 1007910355 的帖子

唔米意思,哩条火星文,我睇唔明。上面条睇明咯!!
      真是一代同一代又代沟,用贾信息文字唔同,越来越缩写~~~

小Y头 发表于 2011-5-13 18:55:53 | 显示全部楼层
回复 蕴锋 的帖子

距是80后,一般贾仁义睇电视都学到的啦~~~学校、家人都有教,就是耳子打开栋门,无帮距睇实既。供距读十几年书,就甘简单贾礼易都唔识,有无甘死蠢啊~~~

生活主宰一切 发表于 2011-5-13 18:57:39 | 显示全部楼层
你父母真系好脾气`居然自己搬走咗```反正都要反面``系我就叫距地搬出去`囧`
作为一个90年出生既人`对呢D异类真系好鄙视```呢代人父母中老既去到`50几`嫩既都去到40岁`仲锦悟明事理``呒咗父母既话`真系可以话连屎都呒得食![s:85]

迷途的阳光 发表于 2011-5-13 19:07:44 | 显示全部楼层
回复 小Y头 的帖子

没有什么白养唔白养呢个问题...不过要你细佬理解一下“树欲静而风不止,子欲养而亲不待”就比较好咯..

灬式狼丨 发表于 2011-5-13 19:07:46 | 显示全部楼层
一匹布感长丨丨
           未体丨
                虽然五知乜树丨
                         但系体你写左感多字丨
                                       我顶你....

不知 发表于 2011-5-13 19:12:28 | 显示全部楼层
你们老豆不作为,竟然要你们做女的出头。

发表回复