急急急!!!我应唔应该去睇清楚?

☆弋多§~ 发表于 2011-2-4 23:19:57 | 显示全部楼层
肥仔鼎 发表于 2011-2-4 22:43
该断不断,反受其乱。你还是跟他结束吧

我就系唔想同距结束,我唔希望从此以后同距一D关系都无,所以我唔介意做距噶情人,唔介意做唔见得光噶女人,我所做噶一切一切就只系希望可以同距一齐。

rico_zone 发表于 2011-2-4 23:48:04 | 显示全部楼层
我觉得我同楼主嘅情况差唔多,我都系放唔底,一直咁拖,不过佢带过我翻屋企,但系我发现佢唔至我一个女人,佢可以同时同好多个女人一齐,但系我无勇气问,我怕问左一切都会变,我试探过佢,但系佢选择瞒我,我唔知咁样系代表咩,但系我唔想离开佢

☆弋多§~ 发表于 2011-2-5 00:14:14 | 显示全部楼层
rico_zone 发表于 2011-2-4 23:48
我觉得我同楼主嘅情况差唔多,我都系放唔底,一直咁拖,不过佢带过我翻屋企,但系我发现佢唔至我一个女人,佢可 ...

距肯光明正大带你翻屋企,都证明你系距心目中有一定噶地位。虽然我都去过距屋企,但都系夜晚,而且仲唔可以俾距屋企人知道。我都知距有好多个情人,系距未有女朋友时,我算系距最密噶一个。依家有女朋友啦,距就叫我无事唔好骚扰距,保持普通朋友噶关系好咯。即使我唔愿意接受,我亦无得反抗,因为我唔想同距成为陌生人。

rico_zone 发表于 2011-2-5 19:16:17 | 显示全部楼层
回复 ☆弋多§~ 的帖子

起初我都以为我系佢心目中有少少地位,但原来唔系噶,佢以前带过好多女仔翻屋企,我只系其中一个,我去过佢屋企几次,佢屋企人就连我个名都唔知,每次都系叫我"靓女"...单凭呢点都可以想像到佢屋企人对佢带嘅女仔已经见惯不怪了..

☆弋多§~ 发表于 2011-2-6 00:21:56 | 显示全部楼层
回复 rico_zone 的帖子

距有承认你系距女朋友吗?如果有都仲好,最起码叫做有名份。至于继唔继续同距一齐,就睇你自己认为值唔值啦。距选择瞒住你,如果你要继续的话,你只能当咩都唔知。如果你容忍得到的话。而我却无得拣,只系我一厢情愿,但我依然会对距好好,我希望终有一日距会见到我,接受我。

rico_zone 发表于 2011-2-6 08:04:46 | 显示全部楼层
回复 ☆弋多§~ 的帖子

我都有问过佢当我系咩,佢话当我系女朋友,但系佢嘅真话假话,我真系唔识分,只可以扮咩都唔知

☆弋多§~ 发表于 2011-2-7 00:11:58 | 显示全部楼层
回复 rico_zone 的帖子

其实距真系无咪好,我都唔知点解会爱上距,而且仲爱到无法自拔。当初仲系情人果时我都仲未爱上距,可能时间长左,系不知不觉中就投入了感情,到左依家收唔翻啦。距拒绝我时讲D说话真系好难听,好伤我心噶,但我唔选择嬲距,依家我地系朋友。虽然表面上我系好平静,但内心依然未放低。我几乎每日都会见到距,有时见到距同距女朋友打情骂俏时我心就好似俾刀割甘,好难受。因为爱距,我经已放低了尊严, 我唔侈望可以拥有整个距,只要能成为距其中一个女人也愿意。

rico_zone 发表于 2011-2-7 08:51:34 | 显示全部楼层
你太傻了...我一直系度忍...总有一日佢会露出马脚,有了死心的理由,我会离开,就算我要走,我都唔会比佢做好人...

无痛失恋 发表于 2011-2-7 10:21:55 | 显示全部楼层
你同rico_zone 都太傻...
难道你一直付出就能得到你想要嘎结果?

最终距结婚了.新娘不是你.

☆弋多§~ 发表于 2011-2-7 23:37:07 | 显示全部楼层
无痛失恋 发表于 2011-2-7 10:21
你同rico_zone 都太傻...
难道你一直付出就能得到你想要嘎结果?

我知道我好傻,亦知道就算我付出再多,都可能得唔到我想要噶结果,但我真系控制唔到自己对距好,每当距有困难需要我帮时,我都毫不犹疑,尽一切能力帮距。到依家我都仲系好想可以同距一齐,但因为之前距拒绝过我一次,所以我已经无勇气讲第二次啦。做距背后的其中一个女人都只系我一厢情愿,距根本唔知,其实我好想同距讲,但又好怕被拒绝多次,真系好怕,所以依家我好徬徨,唔知点做好。

发表回复