急急急!!!我应唔应该去睇清楚?

依然大便仔 发表于 2011-1-29 21:30:18 | 显示全部楼层
你白痴咖?你甘愿做距的泄欲工具,你仲问别人点做。。
   个男的唔中意你啊。。。你系米傻咖?仲话去睇人地条女,你想点?你睇到又点?杀咗距?定系你想等距地分手,乘虚而入?定系一直保持泄欲工具的角色?
趁早离开距啦。。。充气娃娃!!!!!
    见到呢篇帖子火都来,边有人像你甘白痴咖。。白痴妹!!!!!!!![s:76]

☆弋多§~ 发表于 2011-1-29 21:37:59 | 显示全部楼层
夕夜 发表于 2011-1-28 12:37
甘距都未结婚何来情人一词呢?距吾钟意你点解仲会一齐呢

我同距都未算系一齐,只系有过关系。。。我自问对距真系已经好好啦,但点解就系感动唔到距?难道你地D男仔真系甘心硬?

夕夜 发表于 2011-1-29 22:26:46 | 显示全部楼层
回复 ☆弋多§~ 的帖子

老实讲,我同你地情况一样。。我都系有两个女仔。两个都甘爱我。我真吾知带边个返屋过年。唉!谁能无情呢?我钟意果个我妈吾多钟意,另一个我都有感情,但吾够爱咯。你教返我点啦?

☆弋多§~ 发表于 2011-1-29 23:10:47 | 显示全部楼层
夕夜 发表于 2011-1-29 22:26

老实讲,我同你地情况一样。。我都系有两个女仔。两个都甘爱我。我真吾知带边个返 ...

我可以唔介意距一脚踏两船,但我连做另一条船噶资格都无?我只要可以同距一齐,其它咩我都可以唔争。

☆弋多§~ 发表于 2011-1-30 13:13:54 | 显示全部楼层

回复 夕夜 的帖子

短消息果度复唔到你,只好系哩度复,我未,距都未,只系依家距有女朋友啦。

颠颠地 发表于 2011-1-30 13:37:50 | 显示全部楼层
哇,你甘都得。I服U

无法无天 发表于 2011-1-30 18:03:07 | 显示全部楼层

你要认得利用自己咖本钱,除非你个样太对吾住观众,要么系在床上征服距,呵呵…

☆弋多§~ 发表于 2011-1-31 00:45:42 | 显示全部楼层
我已经知道边个系距女朋友啦,而且仲会经常见到,但我又可以做D咩呀?咩都改变唔到。。。

viva002545 发表于 2011-1-31 01:05:45 | 显示全部楼层
傻女,真正爱你的人不会这样糟蹋你的!所以,你还是回头是岸吧!你现在可以做的就是忘记距!

☆弋多§~ 发表于 2011-1-31 20:53:05 | 显示全部楼层
viva002545 发表于 2011-1-31 01:05
傻女,真正爱你的人不会这样糟蹋你的!所以,你还是回头是岸吧!你现在可以做的就是忘记距!

距并无糟蹋我,因为一开始距就已经同我讲左唔会钟意我噶,对我只系朋友,只系我放唔抵即,又或者系我唔想放抵咯。

发表回复