[征婚] 真心稳丈夫~

有病的duck 发表于 2010-11-14 01:23:21 | 显示全部楼层
哈,月收入柒K以上,好噶1W,金河湾度有楼,有车,但我唔会稳你D甘肤浅噶女人。

路过了。

自由自在ING 发表于 2010-11-15 00:02:04 | 显示全部楼层
我地都老了

花开、花谢 发表于 2010-11-15 00:23:17 | 显示全部楼层
回复 有病的duck 的帖子

真系唔明白,人地要求已经算低了、咩肤浅啊?点肤浅啊?
7K好多啊?你应该系噶自大噶男人!~唔好话我话你了[s:113]

10蚊上荔城 发表于 2010-11-15 13:03:01 | 显示全部楼层
回复 jennifer 的帖子

本人三十出头有一个女儿,但本人未婚的,女儿系当年女友所生,但女友系一次意外走左,当时距只有19岁,就甘走佐,我答应过十年后最稳一个。有房有车,工作很稳定。月收都有七千左右。如果你觉得可以就加这个Q731334511,如果唔得就唔好加了。

花开、花谢 发表于 2010-11-15 13:10:22 | 显示全部楼层
回复 10蚊上荔城 的帖子

[s:124]好感人、如果比我再多5岁我噶话、我可能会考虑、我太细,祝你快快稳到你噶另一半啦

有病的duck 发表于 2010-11-15 17:28:22 | 显示全部楼层
花开、花谢 发表于 2010-11-15 00:23

真系唔明白,人地要求已经算低了、咩肤浅啊?点肤浅啊?

哈,我一向低调。每个人都系经过自己噶辛苦努力先得到哩D微薄收入。

可以甘讲一分一厘都系自己稳返噶,

我不是富二代,是穷二代。

你凭乜窝?

花开、花谢 发表于 2010-11-15 17:34:07 | 显示全部楼层

无话我凭咩也、但我觉得你系好体唔起人噶人、实话实说、
我更话无咩也凭什么、我不用凭什么,只要有人喜欢我就ok了、即使我有几多缺点都好、
做的我男人噶,我会比距成为天下间最幸福噶男人
还有你、性格、、、、恕我直言!~ Sorry

猥琐佬 发表于 2010-11-15 18:12:21 | 显示全部楼层
回复 花开、花谢 的帖子

基本支持花开、花谢 ,楼住要求吾系好高.[s:117]可惜我吾着鞋吾够米7.....要有房子要求都比较正常(点样的房子就有待考究了),反而有病的duck 你的贴子,感觉上更肤浅,好似好睇吾起人的感觉[s:122]

花开、花谢 发表于 2010-11-15 18:30:25 | 显示全部楼层
回复 猥琐佬 的帖子

恩、讲的岩、宜家边有话同家婆住埋一齐噶啊、家婆同媳妇噶关系唔系都好噶、日对夜对,肯定有排闹、要求有楼未必话要靓噶啊、、、无楼住边啊?生左子女、然后一家大细同埋你妈仔。老豆住埋一齐边有甘多地方啊[s:73]

花开、花谢 发表于 2010-11-15 18:31:19 | 显示全部楼层

你话你穷二代、甘你又凭咩?

发表回复