发现了!

雪雪 发表于 2010-9-25 20:10:51 | 显示全部楼层
beru1985 发表于 2010-9-25 20:08
死人打工仔。打你咖工啦。打工仔更系唔会无所事事啦。你抵得我又清闲。又唔洗受人气。又有钱收入哇 ...

抵得你同猪栏的猪一样。

beru1985 发表于 2010-9-25 20:13:17 | 显示全部楼层
雪雪 发表于 2010-9-25 20:10
抵得你同猪栏的猪一样。

吹哇。我日日玩唔洗做都有钱收。点都好过你做生做死做到只鸡甘啦。[s:83]

雪雪 发表于 2010-9-25 20:15:22 | 显示全部楼层
beru1985 发表于 2010-9-25 20:13
吹哇。我日日玩唔洗做都有钱收。点都好过你做生做死做到只鸡甘啦。

甘猪栏的猪又真系唔使做都有得吃的

beru1985 发表于 2010-9-25 20:20:51 | 显示全部楼层
雪雪 发表于 2010-9-25 20:15
甘猪栏的猪又真系唔使做都有得吃的

系窝。你吹哇?走地鸡。你继续卖吖。

痛~ 发表于 2010-9-25 20:23:37 | 显示全部楼层
我以为狗仔卖甘既价
小型犬10蚊,中型犬20蚊!大型犬30蚊

雪雪 发表于 2010-9-25 20:27:35 | 显示全部楼层
beru1985 发表于 2010-9-25 20:20
系窝。你吹哇?走地鸡。你继续卖吖。

有着你甘的人做老豆。你的仔女都唔方好得去先处

beru1985 发表于 2010-9-25 20:30:24 | 显示全部楼层
雪雪 发表于 2010-9-25 20:27
有着你甘的人做老豆。你的仔女都唔方好得去先处

[s:87] 有着你D甘咖女我先兜巴刮死距算咯。废柴唔死都无用。打份死人工都甘有面通街唱。总爱搞到好似自己系老板甘[s:74] [s:85]

Lucky5584 发表于 2010-9-25 21:18:14 | 显示全部楼层
回复 beru1985 的帖子

打工不是罪。距罪系帮老板拆招牌。哈哈

LILI1995 发表于 2010-9-26 15:27:16 | 显示全部楼层
       原来juju家就是发帖讲宠物宝宝卖流野的,而家又到处宣传呢间新店,你都唔方系好人怕!!搞到我信晒你D甘嘅无聊造谣帖,先害到我之前唔敢去宠物宝宝买野,结果我就响狗狗乐买到流野。
       我而家终于明白你点解针对宠物宝宝,第一,佢D野够平,影响你地嘅生意;第二,你想踩低宠物宝宝,方便你开新店。
       而家我都仲保存住狗狗乐卖比我的AKC流野钙片,我以后都唔会再帮衬狗狗乐同你间店!
       你都唔使讲我系咩咩走狗啊新ID啊,我就系注册左呢个ID,我养金毛,我而家仲系学生,唔明甘多利益冲突,只系想同大家讲:唔好随便相信没证没据就发帖的人讲嘅野。分分钟害死人,害死狗!

Lucky5584 发表于 2010-9-26 18:25:14 | 显示全部楼层
回复 LILI1995 的帖子

其实狗狗乐同距系两码事。晤好拉埋一起讲。肥老板都系好人来噶

发表回复