发现了!

beru1985 发表于 2010-9-25 19:13:05 | 显示全部楼层
雪雪 发表于 2010-9-25 19:08
知道又点样,我讲的都系事实,

系啊。你讲咖系事实。讲到自己好似局外人。间铺同你一D关系都无。你就系一个普通养狗人甘咖事实。黄婆卖瓜咖事实。自己帮自己做媒咖事实么。我知[s:83]

kenman 发表于 2010-9-25 19:14:05 | 显示全部楼层
[s:106]好靓女窝

雪雪 发表于 2010-9-25 19:17:16 | 显示全部楼层
beru1985 发表于 2010-9-25 19:13
系啊。你讲咖系事实。讲到自己好似局外人。间铺同你一D关系都无。你就系一个普通养狗人甘咖事实。黄婆卖瓜 ...

我的确系局外人,仲要系一名普通的打工仔。我无赞过边间边间宠物店点好点好,我只系将我只肥毛经历过的事讲返出来。你以为个个都同你一样,上来就讲边间边个点好点好,本来吃左亏人地都算的啦。就系你的甘的人系度昧住良心讲野,吹晒水。扮专家。

雪雪 发表于 2010-9-25 19:17:59 | 显示全部楼层
beru1985 发表于 2010-9-25 19:13
系啊。你讲咖系事实。讲到自己好似局外人。间铺同你一D关系都无。你就系一个普通养狗人甘咖事实。黄婆卖瓜 ...

忘记话比你知。我唔系老板

beru1985 发表于 2010-9-25 19:24:00 | 显示全部楼层
雪雪 发表于 2010-9-25 19:17
忘记话比你知。我唔系老板

有你呢句得咯。观众都名解咯。本来我都唔想讲你地咖咯。唉。。

讲就讲到天甘高。做就差到死。冲凉唔包括梳毛。听都未听过。带佐只狗返屋帮距梳毛先知。净系得吹干个外表。入边湿到鬼甘。重新帮只狗洗多次。居然总可以洗出一堆泡来咖。一只狗就搞开4个几钟。阳光帮我洗。用埋双胛米。洗前梳毛。洗后梳毛。两只都只不过5个零6个钟。洗到干干净净。技术?你有技术哇?重新去学过啦~!

雪雪 发表于 2010-9-25 19:26:39 | 显示全部楼层
beru1985 发表于 2010-9-25 19:24
有你呢句得咯。观众都名解咯。本来我都唔想讲你地咖咯。唉。。

讲就讲到天甘高。做就差到死。冲凉唔包 ...

尼的就唔该你返人地铺头先讲,当住人面提出来,同我讲无用的。不过呢,你的人格就真系阴,废。

beru1985 发表于 2010-9-25 19:30:14 | 显示全部楼层
雪雪 发表于 2010-9-25 19:26
尼的就唔该你返人地铺头先讲,当住人面提出来,同我讲无用的。不过呢,你的人格就真系阴,废。

[s:83] 宠物宝宝同我地熟。一起去食宵夜顺路过你地到睇下。你地居然好似如临大敌。我地总经常同阳光。康顺,宠物宝宝距地好多间咖老板一齐去食宵夜倾计咖。抵得么啦?未开张就系到唱衰人。系要搞到自己好特别。好另类甘[s:74]

雪雪 发表于 2010-9-25 19:32:13 | 显示全部楼层
beru1985 发表于 2010-9-25 19:30
宠物宝宝同我地熟。一起去食宵夜顺路过你地到睇下。你地居然好似如临大敌。我地总经常同阳光。康顺 ...

哈,唔怪得啦。就系因为你,上述个几间都比人唱到衰晒

beru1985 发表于 2010-9-25 19:38:13 | 显示全部楼层
雪雪 发表于 2010-9-25 19:32
哈,唔怪得啦。就系因为你,上述个几间都比人唱到衰晒

系窝。比人唱衰晒咯窝。甘我几时有帮下你讲野。等你比人唱下哈。[s:83] 新开张体验价。打埋8.8折都总无人地唔打折甘便。摞D疫苗总系网上订购。运过来个箱居然系泡末箱唔系控温箱。最死总要系连个温度计,到干冰都无块。[s:87] 乜谁用乜谁饿仔咯。

純白se. 发表于 2010-9-25 19:39:43 | 显示全部楼层
回复 Lucky5584 的帖子

你有胆叫宠物宝宝出来,我几时有退,甘钟意冤???

发表回复