激情之吻!!!今日硪KISS左......

.瘋孓. 发表于 2007-10-26 12:27:30 | 显示全部楼层
引用第9楼╃冰于2007-10-26 01:45发表的 :
你靚唔靚仔咖?如果你靚仔~~~~
拒鍾意你都唔出奇呀,大你4年先22者,呢D年紀既女仔唔系鍾意靚仔就有錢仔咖啦
仲想問下你,你地點識咖?
        E個問題好難答啊~~~樣貌都算可以挂!!!
      硪地有共同愛好,米就係甘實噶咯!!!
       E位朋友!!!可晤可以留低倪噶QQ呢??

╃冰 发表于 2007-10-26 16:22:07 | 显示全部楼层
引用第10楼.瘋孓.于2007-10-26 12:27发表的 :

E個問題好難答啊~~~樣貌都算可以挂!!!
      硪地有共同愛好,米就係甘實噶咯!!!
       E位朋友!!!可晤可以留低倪噶QQ呢??
照甘睇来,呢条女都系想同你发展一段非寻常~~超友谊嘅关系咖啦~~~
甘你咪同拒来一段欲仙欲死嘅爱情咯~~~理拒有无男朋友,反正E家D女仔拍拖当吃生菜咖啦
最后提醒你一点,拒可以背住拒男朋友同你甘样,以后拒同你一齐之后,如果遇到别一个比你更好嘅
难免拒.........你明咖啦~~~

我系男咖~~加QQ对你有帮助咩?哈哈

.瘋孓. 发表于 2007-10-26 18:09:18 | 显示全部楼层
引用第11楼╃冰于2007-10-26 16:22发表的 :

照甘睇来,呢条女都系想同你发展一段非寻常~~超友谊嘅关系咖啦~~~
甘你咪同拒来一段欲仙欲死嘅爱情咯~~~理拒有无男朋友,反正E家D女仔拍拖当吃生菜咖啦
最后提醒你一点,拒可以背住拒男朋友同你甘样,以后拒同你一齐之后,如果遇到别一个比你更好嘅
难免拒.........你明咖啦~~~
.......
             但係距無乜迹象係想同硪發展喔!!!
       硪都覺得係無乜可能噶事!!!
        距又大過硪!!!4年~~
         硪覺得距晤會係拍拖當食生菜噶女仔喔~~~
   仲有~~硪要倪QQ係想同倪傾下姐!!!
         傾下其他野添!!!
          晤該啦~~~

啵板糖 发表于 2007-10-26 19:14:14 | 显示全部楼层
LZ你喺得既``` [s:91]

╃冰 发表于 2007-10-27 13:57:28 | 显示全部楼层
引用第12楼.瘋孓.于2007-10-26 18:09发表的 :

但係距無乜迹象係想同硪發展喔!!!
       硪都覺得係無乜可能噶事!!!
        距又大過硪!!!4年~~
         硪覺得距晤會係拍拖當食生菜噶女仔喔~~~
.......
点会无可能呀,拒大拒4年者,但系拒个样,同D衣着打扮,睇落去同你差唔多就系啦
有无可能就睇你,主唔主动啦,哈哈,女仔去到主动吻你呢个情度已经够高啦,
QQ 158799156

.瘋孓. 发表于 2007-10-27 19:43:56 | 显示全部楼层
引用第14楼╃冰于2007-10-27 13:57发表的 :

点会无可能呀,拒大拒4年者,但系拒个样,同D衣着打扮,睇落去同你差唔多就系啦
有无可能就睇你,主唔主动啦,哈哈,女仔去到主动吻你呢个情度已经够高啦,
QQ 158799156
                    而家硪都晤知點算好啊!!!
         或者詳細情况倪晤瞭解咯!!!
        硪而家噶心好亂~~
            晤知以後應該點做啊!!!
       唉~~~

永祺 发表于 2007-10-27 20:55:11 | 显示全部楼层
顶..你行运啦

cool爆 发表于 2007-10-28 12:45:12 | 显示全部楼层
几激甘喔,恭喜楼主

.瘋孓. 发表于 2007-10-28 22:40:13 | 显示全部楼层
引用第17楼cool爆于2007-10-28 12:45发表的 :
几激甘喔,恭喜楼主
       恭喜硪???恭喜硪乜啊???
     倪救下硪仲好啦!!!
      倪教下硪應該點做咯!!!

过云雨 发表于 2007-10-29 12:47:16 | 显示全部楼层
楼主系米真心中意人地?

发表回复