激情之吻!!!今日硪KISS左......

.瘋孓. 发表于 2007-10-24 22:06:55 | 显示全部楼层 |阅读模式
今日~~硪同一個大硪4年噶女仔KISS左!!!
         係硪第一次見到距果陣硪就留意到距!!雖然距係大硪4年,但係距都仲几細路女,性格有D野蠻,典型噶小辣椒!!!開始同距晤係几熟,料下料下就熟咯,仲知道距有男朋友,硪仲見過几次添!!!硪同距又繼續料,有一次硪叫距來接硪放學,硪送距翻屋企!!!係路上,距咬左硪一淡,係硪手上面留左一個牙齒印!!!晤知D女仔做乜甘中意咬人噶!!咬左之後就譁錫翻倪咯!就錫左硪噶面!!!之後有几次都錫左硪!!!有一次距發脾氣譁次次都係距錫硪,硪未錫過距,距叫硪錫距!!!硪譁硪晤錫面噶,要錫就錫嘴啊!!!硪係講笑噶!!點知距譁好啊!!!硪之前就發過一張帖係關于初吻應該比遍個,硪猶豫,硪晤知錫晤錫距好啊!!!第二日,距又來穩硪,接硪放學,硪又送距翻屋企!!!行行下,距停低,錫硪呢!!!硪晤知點好,硪攬住距條頸,距羅住相機,硪叫距影KISS噶相,問距準備好未,問左3次,就KISS左啦!!!第一次影晤到,就......
                 硪噶初吻,就比左一個大硪4年又有男朋友噶細路女!!!而家噶心情好難講啊!!!硪都晤知自己而家點!!!不過果陣噶感覺.....好......只能意味,不能言傳.....
                                                          特別噶日子      2007.10.24

全部回复49 显示全部楼层
哒咫橥\m囡 发表于 2007-10-24 22:22:23 | 显示全部楼层
有前途

熊仁 发表于 2007-10-24 22:49:14 | 显示全部楼层
讲明现在的女仔的确花心罗

杰少 发表于 2007-10-24 23:06:34 | 显示全部楼层
楼主几大?你既经历很特别!值得庆祝

╃冰 发表于 2007-10-25 01:24:08 | 显示全部楼层
恭喜!!!恭喜!!
恭喜你啊媽有咗新紀~~~~~~~~~~~ [s:126]

彼人 发表于 2007-10-25 02:13:32 | 显示全部楼层
个女仔……………… [s:69]

.瘋孓. 发表于 2007-10-25 21:58:47 | 显示全部楼层
麻煩大家發表一下倪地噶寶貴意見啊!!!
      晤該晒!!!

╃冰 发表于 2007-10-25 22:11:27 | 显示全部楼层
點發表呀,又唔知你幾多歲,更唔知,條女幾多歲,
比D背景資料先得咖 [s:69]

.瘋孓. 发表于 2007-10-25 22:30:16 | 显示全部楼层
引用第7楼╃冰于2007-10-25 22:11发表的 :
點發表呀,又唔知你幾多歲,更唔知,條女幾多歲,
比D背景資料先得咖 [s:69]
   sorry啊!!!呵呵......
     硪18歲仔啦!!!倪譁果個女仔几歲!!!

╃冰 发表于 2007-10-26 01:45:05 | 显示全部楼层
你靚唔靚仔咖?如果你靚仔~~~~
拒鍾意你都唔出奇呀,大你4年先22者,呢D年紀既女仔唔系鍾意靚仔就有錢仔咖啦
仲想問下你,你地點識咖?

发表回复