点样同女仔搭讪最好?衰左都无甘瘀!

乐乐 发表于 2007-8-28 11:22:09 | 显示全部楼层
好啦,我讲下我朋友系公车上搭讪,都好得意思,
EG1:我朋友由增城搭车返仙村,系车上面有个男仔坐系距隔离加,不过可能系个男既专灯从系距隔离加(因为我朋友好靓女),开始唔知个男既点问加啦,大概就系,"靓女,返新塘啊?"就系全开始加啦,唔知点解我朋友就比埋手机,距啦,后来距地做佐朋友我先知呢回事加~~~~~~~~~~~
EG2:公车上面好多人,一女朋友比人肩到无地方企啦,有个男既挺身而出保护住距,呵呵,后来就靠自已啦,距地系拍佐拖既,哈哈~~~~~~~~~~~` [s:126]

无所谓 发表于 2007-8-28 11:28:06 | 显示全部楼层
[s:109] 个个男仔真系好采,你朋友甘靓女俾距搭讪仲俾埋手机号码距,如果第二个可能登大个眼。。。

克加仑子 发表于 2007-8-28 11:38:40 | 显示全部楼层
引用第46楼无所谓于2007-08-28 11:17发表的 :

[s:83]好野!等我拿纸笔抄低距,之后背熟。拿来作秘密武器[s:102]
如果你同我讲,我实一脚T你去太阳系啦

无所谓 发表于 2007-8-28 11:42:43 | 显示全部楼层
引用第49楼克加仑子于2007-08-28 11:38发表的 :

如果你同我讲,我实一脚T你去太阳系啦

[s:69]你D师奶吾识欣赏嚼,人地D妹妹仔好受落个啵。[s:68]

泽尻绘里香 发表于 2007-8-28 12:08:03 | 显示全部楼层
引用第46楼无所谓于2007-08-28 11:17发表的 :

[s:83]好野!等我拿纸笔抄低距,之后背熟。拿来作秘密武器[s:102]

多谢!!!终于厚人识欣赏啦[s:63][s:63]万分感激流涕...

自由的风 发表于 2007-8-28 12:16:14 | 显示全部楼层
[s:109] [s:109] 真系得架?

泽尻绘里香 发表于 2007-8-28 12:24:40 | 显示全部楼层
仲爱视当时噶情况来做先得噶. [s:126]

自由的风 发表于 2007-8-28 12:26:41 | 显示全部楼层
就快开学啦!!等我抄低距稳D师妹试下先 [s:126] [s:126]

泽尻绘里香 发表于 2007-8-28 13:19:34 | 显示全部楼层
祝你成功...
其实搭讪最重要系要你够讲得.

好久不贱 发表于 2007-8-28 14:23:37 | 显示全部楼层
引用第47楼乐乐于2007-08-28 11:22发表的 :
好啦,我讲下我朋友系公车上搭讪,都好得意思,
EG1:我朋友由增城搭车返仙村,系车上面有个男仔坐系距隔离加,不过可能系个男既专灯从系距隔离加(因为我朋友好靓女),开始唔知个男既点问加啦,大概就系,"靓女,返新塘啊?"就系全开始加啦,唔知点解我朋友就比埋手机,距啦,后来距地做佐朋友我先知呢回事加~~~~~~~~~~~
EG2:公车上面好多人,一女朋友比人肩到无地方企啦,有个男既挺身而出保护住距,呵呵,后来就靠自已啦,距地系拍佐拖既,哈哈~~~~~~~~~~~` [s:126]

做米我次次坐车都无靓女坐我隔离。。。。。。。。。。
[s:69][s:69][s:69][s:69]

发表回复