点样同女仔搭讪最好?衰左都无甘瘀!

好久不贱 发表于 2007-8-27 14:05:07 | 显示全部楼层
估唔到厚人肉麻过我,,,,,

泽尻绘里香 发表于 2007-8-27 14:07:54 | 显示全部楼层
引用第37楼好久不贱于2007-08-27 14:05发表的 :
估唔到厚人肉麻过我,,,,,

边个哇

牛奶仔 发表于 2007-8-27 17:06:32 | 显示全部楼层
都系借D义甘嘎啦

心爱 发表于 2007-8-27 18:30:14 | 显示全部楼层
睇个个女仔个阵系咩心情,同咩性格。

自由的风 发表于 2007-8-27 19:40:09 | 显示全部楼层
引用第40楼心爱于2007-08-27 18:30发表的 :
睇个个女仔个阵系咩心情,同咩性格。
甘你依家系咩心情同性格啊?[s:125][s:125]

viss 发表于 2007-8-27 20:14:36 | 显示全部楼层
问距几点

条野太郎 发表于 2007-8-28 04:11:34 | 显示全部楼层
我叼,直接D话,靓女,你贵姓?雄性定雌性米得咯

无所谓 发表于 2007-8-28 11:07:19 | 显示全部楼层
引用第43楼条野太郎于2007-08-28 04:11发表的 :
我叼,直接D话,靓女,你贵姓?雄性定雌性米得咯

哈哈,人地米弹句:识你系啊水啊

乐乐 发表于 2007-8-28 11:13:43 | 显示全部楼层
小姐..我唔系白撞噶..我好厚诚意噶......只不过稳唔到米理由来认识你.
你知吗,其实我第一眼望见你就应该俾你双迷人噶眼睛深深吸引住.再加上小姐你身上独有噶气质.使我无法抗拒..你睇下自己..你自己呢身衣着打扮,将你自身噶身材,气质等优点都表露无遗.再望望你着住对鞋.你知道吗?你果对修长噶美腿.衬上呢对金边红色高跟鞋.你问问街上有几多人无不俾你吸引..

呢个得啊,好得意啊,哈哈哈 [s:91]

无所谓 发表于 2007-8-28 11:17:21 | 显示全部楼层
引用第45楼乐乐于2007-08-28 11:13发表的 :
小姐..我唔系白撞噶..我好厚诚意噶......只不过稳唔到米理由来认识你.
你知吗,其实我第一眼望见你就应该俾你双迷人噶眼睛深深吸引住.再加上小姐你身上独有噶气质.使我无法抗拒..你睇下自己..你自己呢身衣着打扮,将你自身噶身材,气质等优点都表露无遗.再望望你着住对鞋.你知道吗?你果对修长噶美腿.衬上呢对金边红色高跟鞋.你问问街上有几多人无不俾你吸引..

呢个得啊,好得意啊,哈哈哈 [s:91]

[s:83]好野!等我拿纸笔抄低距,之后背熟。拿来作秘密武器[s:102]

发表回复