增城贱男不少,各位姊妹小心!

vision138 发表于 2007-8-23 22:50:30 | 显示全部楼层
个男人不负责任的确有问题,直接从身心上伤害了一个女孩.但依个女都应该负一定的责任,起码要背上五成的责任.人家话男人靠吾住,但事实上系你地女仔比了机会男人.你本来就有个男友在北京,你又为什么要红杏出墙呢?如果女仔都吾做D锦加事,锦男人又如何花心得起.要知道,中国男人比女的要多上3000万.如果没有女仔的放荡,又如何有男人的花心呢.我不是为了证明什么,只是觉得现在社会的问题吾可能只出于单一方面,凡事都应该从多个角度来睇.当然,我都同情你朋友,但我更希望你地可以反思...

阿健 发表于 2007-8-23 22:56:27 | 显示全部楼层
你见到条友拖着另外一个,你又五上去一拳?哎……仲话人地老友哦
稳拒五到,你的朋友难道连他的一个朋友的电话都无?

云藏日月 发表于 2007-8-24 14:23:35 | 显示全部楼层
系啦自己都吾检点(过个女嘎,总话人,)
其实两个都有责任,吾可以话边个......

克加仑子 发表于 2007-8-24 14:35:13 | 显示全部楼层
呢D人渣增城街大把啦,一拿手都可以捉都四五个..
拉距地出去斩就参唔多

second 发表于 2007-8-24 15:10:14 | 显示全部楼层
[s:85] [s:85] 正垃圾!!!

issac28 发表于 2007-8-24 19:25:54 | 显示全部楼层
个男咖 正贱人.....
   系见到真系想打距一拳.......
    好男仔依家差吾多绝晒种咯...........
      不过家下好多女仔又系咖................
        钟意晒靓仔果D!!!!!通常靓仔果D都无个好咖.......(我例外,嘻嘻)
          希望各位女仔吾好识错男仔啦.........

绿茶红豆 发表于 2007-8-24 20:52:49 | 显示全部楼层
[s:69]怪就怪个女仔拉,无定力,可怜个男噶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jjl888508 发表于 2007-8-25 03:49:36 | 显示全部楼层
...... [s:85]

小野~ 发表于 2007-8-27 17:11:56 | 显示全部楼层
法律途径~??都自愿架~法院五理噶…一系就稳十个麻勒佬轮奸番个贱男啦~~~~~~最刁嬲D廿架男人~!!

心爱 发表于 2007-8-27 18:29:25 | 显示全部楼层
呢个贱男应该系有严重的精神病!

发表回复