增城贱男不少,各位姊妹小心!

ww糖 发表于 2007-8-21 15:01:19 | 显示全部楼层 |阅读模式
我有个朋友女仔,初中毕业就出来做野。无文化又吾识人随便系汤屋的一间小发廊做洗头工。大家吾好乱想,距绝对吾系做个D野。有个男仔系正果路口行上D个条村既,中意左距。但系朋友一D都吾中意距。仲当面同距讲清楚,对距无好感,讲明已经有中意的人了。当时朋友的意中人,去左北京做汽配。跟住个个男仔晚晚都开摩托车去距做野间发廊,基本系风雨不改,洗头或者坐系度。朋友依然对距无任何好感,不瞅不睬。3个月过去,个个男仔依然系甘。期间好多事情和插曲就省略吾写咯,大致说明一下城件事让大家睇得明白就算。因为某些原因朋友终于被距的诚意打动,好快距地发生了性关系。不幸的事就来了,朋友有左,个个男仔知道后突然消失!打距手机又关机!朋友唯有痛苦忍泪落左个BB。朋友落左BB后身体差左好多,又吾敢俾屋企人知道,无奈租左间出租屋,系度调养身子。至此个个男仔从未慰问过一声,或打个电话来关心下。过左1个月后我亲眼睇到个个男仔拖住一个女仔行街。

全部回复147 显示全部楼层
hunter 发表于 2007-8-21 15:13:04 | 显示全部楼层
唉,做米要去认识果D人,咩人都有哇,识D好人啊

缘风 发表于 2007-8-21 15:45:48 | 显示全部楼层
鄙视呢D人渣! [s:85]

掂过碌庶 发表于 2007-8-21 15:58:44 | 显示全部楼层
点解五带套呢 [s:69]

熊仁 发表于 2007-8-21 16:14:03 | 显示全部楼层
系罗,个女都有问题,不检点,不值得同情

廖惠龙 发表于 2007-8-21 16:18:09 | 显示全部楼层
你情我愿,冇办法......
可怜.可怜....最终受害者是北京的好同志啊.....
不知道他会唔会原谅你个女性朋友.

kjump 发表于 2007-8-21 16:21:06 | 显示全部楼层
服左距,既然都花甘大心机去追人咯,就系为左自己一时快感...可以付出甘多时间精力,正一弱智

无所谓 发表于 2007-8-21 17:28:45 | 显示全部楼层
引用第8楼雷々の魔于2007-08-21 17:25发表的 :
哎。你个女 朋友真系惨。认识咗一个不服责任嘎男仔。建议通过法律手段解决。

[s:127]几时变得甘抱打不平?

无所谓 发表于 2007-8-21 17:29:48 | 显示全部楼层
[s:78] 女既虽然有D错,但系个个男的!绝对系贱精!

泽尻绘里香 发表于 2007-8-21 19:29:43 | 显示全部楼层
大家都讲开啦.我无谓再多讲.

发表回复