挂绿广场女生被强奸事件

头层皮 发表于 2009-9-8 12:54:41 | 显示全部楼层
1# beru1985

未成年咖拘留15日?乜道理来噶,乜你冇15岁咩?

453534264 发表于 2009-9-8 13:04:56 | 显示全部楼层
挂绿广场早就知道系甘啦,系个池隔离D女仔真系做鸡架,我地讲去钓鱼就等于讲去叫鸡一样~~~

beru1985 发表于 2009-9-8 13:12:32 | 显示全部楼层
不过。我听过有个女咖。曾经叫过距只狗狗宝宝。唔知系唔系真系距只狗个名呢。     呢句话系米话紧我啊?我只金毛狗就系叫宝宝啊!

仲有,你没讲得派潭的女仔甘衰啊!你讲噶果的点解我都没听过噶!{:57_130:}  ...
音律 发表于 2009-9-8 12:40

人名都大把相同。何况狗名呢。想太多。我都无话派潭D女仔几衰。我都知全世界每个地方都有好人同衰人。不过。。。系增城。以前到家下咖目前来讲。衰的最多咖就系派潭。正果。福和。呢几个地方咖本地人。捞仔来搞破坏就算了。自己人都唔爱惜自己咖城市文明。唉。。。

97通讯,多机 发表于 2009-9-8 13:12:32 | 显示全部楼层

音律 发表于 2009-9-8 13:23:58 | 显示全部楼层
44# beru1985

哎!吓死,原来去果度企下会比人认为系鸡噶,之前我同我的同学行街行跪都会去座下噶,甘米都会比人以为{:57_119:} !哎呀!我以后都5去果度拉!

beru1985 发表于 2009-9-8 13:30:26 | 显示全部楼层
44# beru1985

哎!吓死,原来去果度企下会比人认为系鸡噶,之前我同我的同学行街行跪都会去座下噶,甘米都会比人以为{:57_119:} !哎呀!我以后都5去果度拉!
音律 发表于 2009-9-8 13:23

[s:83] 无甘严重。有D人比较偏激皆。就算系。都系指果D半夜三更都总系果到咖咋

beru1985 发表于 2009-9-8 13:33:25 | 显示全部楼层
1# beru1985

未成年咖拘留15日?乜道理来噶,乜你冇15岁咩?
头层皮 发表于 2009-9-8 12:54

乜你唔知。广州好多年前ZF部门就已经出条佐夜晚超过11点之后。所有未成年(指未够18岁)咖居民及外来人口。无事系街到游荡咖话。就会比捉返去拘留15日。或者叫亲属来保释。当然。特殊原因例外。

音律 发表于 2009-9-8 13:34:15 | 显示全部楼层
[s:83] 无甘严重。有D人比较偏激皆。就算系。都系指果D半夜三更都总系果到咖咋

beru1985 发表于 2009-9-8 13:30

哦!好在我次次我系10点之前就翻屋拉!不过我以后都系5去果度拉~!

beru1985 发表于 2009-9-8 13:37:44 | 显示全部楼层
哦!好在我次次我系10点之前就翻屋拉!不过我以后都系5去果度拉~!
音律 发表于 2009-9-8 13:34

[s:111] 无甘严重呱。正所谓身正唔怕影斜。不过女仔人家。都系注意下安全好。夜嘛嘛无乜事都唔好出去好过了。遇到坏人就唔好啦。听讲中山路呢派抢野D人好狼死。不过。我日日放狗。日日行过。。都无见到过。都唔知真定假。有时总好夜添。因为狗狗体型比较大。我都系10左右先会去放狗。费事有D人惊咖吓到人。

音律 发表于 2009-9-8 13:45:49 | 显示全部楼层
[s:111] 无甘严重呱。正所谓身正唔怕影斜。不过女仔人家。都系注意下安全好。夜嘛嘛无乜事都唔好出去好过了。遇到坏人就唔好啦。听讲中山路呢派抢野D人好狼死。不过。我日日放狗。日日行过。。都无见到过。都唔知 ...
beru1985 发表于 2009-9-8 13:37

我七点几就去放噶拉!
的小朋友见到我个宝宝,仲走过来啊!不过我5比距摸,拉住宝宝就走,万一只狗咬到距都5知点算!

发表回复