挂绿广场女生被强奸事件

rabbit.. 发表于 2009-9-8 10:37:04 | 显示全部楼层
好彩不是我即..虽然我只狗都有金毛可惜是女的..
想稳只靓狗同距配配..

beru1985 发表于 2009-9-8 10:43:23 | 显示全部楼层
10# 小蜜

咩叫一派二正三福和?你又边度噶?甘讲也都有噶!你5怕得罪好多人噶咩?懒吧闭甘!切

到呢个时候中持有呢种甘噶变态观点同讲法!写篇甘噶也都5知系米博拿留言
m`▄r屎g 发表于 2009-9-8 10:04

呢位朋友。你回复错人咯。呢片野我写咖。同果位小蜜无关系。我知我讲佐一派二正三福和会得罪好多人。但系呢个唔系事实咩?呢句说话系增城流传佐几耐历史你自己都应该清楚。我算系半个增城人。我妈增城咖。我老豆广州咖。我写呢片野都唔系为佐乜好巴闭。都唔系博摞留言。回唔回贴系你自己咖问题。同我又无关咖。你回佐贴我又无任何好处咖。最后就系。你可唔可以指出并讲明。我边到观点变态?边到讲法变态?抛开地域问题。就算我自己本身系果几个地方咖人。我依然会甘写。因为我见到咖。听到咖。证实过咖。就系呢D甘咖事实!

carelucky 发表于 2009-9-8 10:50:41 | 显示全部楼层
路过听闻

笨小孩 发表于 2009-9-8 11:03:13 | 显示全部楼层
社会问题,地方经济发展不起来,穷人多,受教育程度低,再加上受外面的不良影响较多才会导致此问题的发生。“一派二正三福和”很多人都对这句话很反感,但确实这句话说得很广,这也是一种无奈吧

兲啓 发表于 2009-9-8 11:13:21 | 显示全部楼层
其实我都识得以个未成年噶女仔。。仲几靓女,不过就系为佐条仔出来做。我仲好记得距条佬问我要5要做

lst1437 发表于 2009-9-8 11:26:57 | 显示全部楼层
[s:110]原来系真噶?我之前都以为人地系讲笑噶喔,甘大噶广场都可以强奸到?只男好犀利喔,夜晚都系少去果边D好,

◆diгту、 发表于 2009-9-8 11:29:59 | 显示全部楼层
甘我就唔知了。我都唔知距只狗叫乜名。就系知系只公咖金毛。听人讲距系住系碧桂圆果带咖。
beru1985 发表于 2009-9-7 23:22

{:57_138:} 咁恐怖,好彩而家蛾都冇乜點出夜街街..

敏敏敏 发表于 2009-9-8 11:30:55 | 显示全部楼层
想请问下楼主果个男噶叫咩野名,年纪睇上去有几大啊,讲话咩野口音啊!我有朋友都有甘样噶遭遇啊!

游者 发表于 2009-9-8 11:43:24 | 显示全部楼层
呢个贴如果果滴  所谓  :本地鸡:  有得来睇下就知距系点样把 增城抹黑,5知果滴  :本地鸡:(畜生) 会不会自卑[s:85]

音律 发表于 2009-9-8 12:40:52 | 显示全部楼层
我都唔知距只狗叫乜名。我问过距点解唔叫只狗个名咖。距话系出面唔好叫狗狗个名窝。。唔知咩理论[s:69]beru1985 发表于 2009-9-7 22:55

不过。我听过有个女咖。曾经叫过距只狗狗宝宝。唔知系唔系真系距只狗个名呢。     呢句话系米话紧我啊?我只金毛狗就系叫宝宝啊!

仲有,你没讲得派潭的女仔甘衰啊!你讲噶果的点解我都没听过噶!{:57_130:} 每个地方都有好与坏噶拉!

发表回复