宜家奉子成婚已经成为增城一种潮流!后果很悲哀!

kelly.chan 发表于 2007-8-23 14:51:50 | 显示全部楼层
见惯不怪了

好久不贱 发表于 2007-8-26 01:16:33 | 显示全部楼层
做咩都好,唔好留手尾

小高 发表于 2007-8-27 12:37:25 | 显示全部楼层
引用第9楼泽尻绘里香于2007-08-08 13:16发表的 :

搞大个肚唔只系男方噶错啊,其实双方都有责任噶.
你居然帮男仔讲好话啊。呵呵

cherry 发表于 2007-8-30 12:50:24 | 显示全部楼层
我都知`
    我哥同我吖嫂就系一个例子```
                有咗BB先结婚```````
      我好多朋友噶姐姐哥哥都系甘噶!!!

6蚊1间房^ō^ 发表于 2007-8-30 12:55:47 | 显示全部楼层
一日都系D女仔衰,“勾仁”我地D男人....... [s:85] [s:69] [s:78]

hjybenz 发表于 2007-8-30 13:12:44 | 显示全部楼层
只贪图一时的快感连套都五用 [s:85]

廖惠龙 发表于 2007-9-2 13:53:15 | 显示全部楼层
都话反对婚前性行为啦。。。。。。

为人民服务 发表于 2007-9-3 16:42:31 | 显示全部楼层
[s:69]....我叼!个个女仔都系甘稼叼样咖啦!比返D时间个套!无到时后悔.....最终损失的都系男仔!其实D女仔说可以讲错上加错啦有连带责任!点解吾督促男仔带套先??......一讲到这方面我就特别激咖啦....
              以上纯属个人观念.不是玩针对.最终解释权为自己所有!

tina 发表于 2007-9-12 19:04:53 | 显示全部楼层
其实是话D人对后果没预先想好,生活好多时问题都要预先想好结果,一时冲动有左话结婚姐,唔谂下没经济基础没收入,下下依靠屋企人,梗系离婚了,加上依家个社会,一句话讲晒,都是社会噶错

向钱一标 发表于 2007-9-12 19:31:30 | 显示全部楼层
一句到尾..唔好甘大瘾..要识得自我控制...真系控制唔到噶时..就记得做好安全措施..唔咪大唔大肚噶原因..仲要识得保护自己的身体健康..唔好因为一时噶快感而终身后悔..

发表回复