京东D摩托跑车值得买吗?

123加速 发表于 2015-9-14 09:53:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
558c4e45N75dfa8d5.jpg 558c4e3eNf6821ee5.jpg

全部回复41 显示全部楼层
123加速 发表于 2015-9-14 09:53:19 | 显示全部楼层
价钱系8900

bzliusheng 发表于 2015-9-14 09:55:09 | 显示全部楼层
[s:81]

有空聊聊 发表于 2015-9-14 10:09:48 | 显示全部楼层
贵了,

唔好嘈 发表于 2015-9-14 10:16:01 | 显示全部楼层
网上买摩托?

双子小滨州 发表于 2015-9-14 10:22:40 | 显示全部楼层
厚鬼用。。如果真系想玩车。。。不如买HONDA 150可以上牌。。。你呢D甘噶车要样无样要型无型。。。高仿山寨车。。上油又唔够人HONDA快。。得个样。。声又难听。。。。买甘噶车何必呢。。。真系想玩大排量建议你加钱换台CB400仲好啦。。。。。我以前就系玩CB400。。。现在已换车。。。。

123加速 发表于 2015-9-14 11:04:02 | 显示全部楼层
双子小滨州 发表于 2015-9-14 10:22
厚鬼用。。如果真系想玩车。。。不如买HONDA 150可以上牌。。。你呢D甘噶车要样无样要型无型。。。高仿山寨 ...

大佬,我5敢开甘快,厚米车推荐啊,主要系型,性能过得去,我5开快车的。主要要型仔!

潘潘潘 发表于 2015-9-14 11:23:05 | 显示全部楼层
建议都系唔好细网上买D山寨车。配件难稳且质量一般。而且稍微对摩托了解嘅都知道你开部山寨车仲不如老老实实买部牌子车!八千几蚊不如买部力帆KP或者本田嘅新款车啦!CB190R真不错啊!不过要一万五。我当初对摩托车唔懂就系上网买左部成万蚊嘅山寨车。宜家开出去都觉得唔好意思。呃下妹妹仔可以,遇到对摩托车懂嘅就呵呵了。无地自容啊!1

123加速 发表于 2015-9-14 12:10:16 | 显示全部楼层
潘潘潘 发表于 2015-9-14 11:23
建议都系唔好细网上买D山寨车。配件难稳且质量一般。而且稍微对摩托了解嘅都知道你开部山寨车仲不如老老实实 ...

请问增城边D途径可以买摩托跑车

潘潘潘 发表于 2015-9-14 14:25:09 | 显示全部楼层
123加速 发表于 2015-9-14 12:10
请问增城边D途径可以买摩托跑车

跑乜鬼车啦。老老实实买部使用嘅就好啦。听你甘讲就知道你未接触过摩托车,叫得上跑车嘅点都要几万以上。而且你所谓嘅跑车应该就系大包围咯。有钱就边度都有得买。睇你预算几多咯。有钱嘅米买大贸货可以上牌嘅进口,无钱都可以去碣石买水车。再或者国产都有大排量车啊,春风650啊,黄龙300.600啊。都系四万内。自己霖咯[s:83]

发表回复