挂绿广场5楼大地数字电影院

大地数字电影 发表于 2007-7-28 00:38:18 | 显示全部楼层 |阅读模式
[s:126]系广场5楼有间戏院。
   又乜想提问就跟贴.我会给你一个五星级的贴.
           多D黎睇戏.暑假会有好多大片.[s:125][s:125][s:125]

全部回复96 显示全部楼层
flame 发表于 2007-7-28 00:54:28 | 显示全部楼层
噶间戏院超污糟````有次我坐噶位痴俩噶香口交啊,
我朋友仲话睇完走噶阵见到噶套丢啊采地下嗲```不堪入目。。。。。。。 [s:78]

大地数字电影 发表于 2007-7-28 00:59:55 | 显示全部楼层
[s:78] [s:78] 喂.朋友你边度加?我叼你.虽然我串你张贴者.都唔系做埋呢D甘无聊加行为怕???
            大家唔使蚤距.距厄人加!!距D乡下佬边度有钱睇电影呀!!!! [s:85]

大家多D来睇电影.大家睇多D电影.大家多D来大地数字电影睇电影!!!!

flame 发表于 2007-7-28 01:06:24 | 显示全部楼层
引用第2楼大地数字电影于2007-07-28 00:59发表的 :
[s:78] [s:78] 喂.朋友你边度加?我叼你.虽然我串你张贴者.都唔系做埋呢D甘无聊加行为怕???
            大家唔使蚤距.距厄人加!!距D乡下佬边度有钱睇电影呀!!!! [s:85]

大家多D来睇电影.大家睇多D电影.大家多D来大地数字电影睇电影!!!!
喂``我有噶句讲噶句话比大家听之哦```等广大增城朋友了解下遮,仲有啊。。又无咩大片睇哦,好似简简单单甘《变形金刚》好似都无,我建议大家去噶话不如出广州看仲爽呢```[s:69][s:69]

泽尻绘里香 发表于 2007-7-28 12:33:48 | 显示全部楼层
唔好系呢度开骂哦,大家要和睦相处.呵呵....

梦游 发表于 2007-7-28 12:35:54 | 显示全部楼层
楼主放D图上来俾大家睇下米知道咯

大地数字电影 发表于 2007-7-28 15:30:01 | 显示全部楼层
[s:125] [s:125] 睇图不如直接去广场睇咯!环境唔错加!!!

梦游 发表于 2007-7-28 15:35:33 | 显示全部楼层
我系中新点睇 [s:69] 如果睇过D图环境OK。去增城一定同朋友捧你场。

啵板糖 发表于 2007-7-28 15:41:55 | 显示全部楼层
好想去睇......但喺就一直譕機會去`` [s:69]

牛奶仔 发表于 2007-7-28 15:43:31 | 显示全部楼层
引用第1楼flame于2007-07-28 00:54发表的 :
噶间戏院超污糟````有次我坐噶位痴俩噶香口交啊,
我朋友仲话睇完走噶阵见到噶套丢啊采地下嗲```不堪入目。。。。。。。 [s:78]

仲有套甘恐怖[s:69]D人够BT系戏院搞野,之前系新闻读都睇过。

发表回复