[手机/配件] 出电脑各种配件

纯情小钢炮 发表于 2013-7-14 00:31:21 | 显示全部楼层
z1020142079 发表于 2013-7-13 07:30
人才~~增城果然无几个人懂硬件的,楼上几位讲我系炒作?一台几千蚊电脑需要炒作?加上我无甘得闲为LZ呢滴 ...

纯情小钢炮 发表于 2013-7-14 00:31:58 | 显示全部楼层
纯情小钢炮 发表于 2013-7-14 00:31

纯情小钢炮 发表于 2013-7-14 00:33:39 | 显示全部楼层
z1020142079 发表于 2013-7-13 07:30
人才~~增城果然无几个人懂硬件的,楼上几位讲我系炒作?一台几千蚊电脑需要炒作?加上我无甘得闲为LZ呢滴 ...

这种应该叫做固态 不过比你那个少了8G  [s:81] http://priv.hiphotos.baidu.com/album/s%3D1600%3Bq%3D90/sign=d8dd431aa50f4bfb88d09a52337f4381/0df431adcbef760911e9b51a2fdda3cc7dd99e50.jpg?psign=c65dc8edcdbf6c8177ac74d1bc177e5433fa828ba41e6833

纯情小钢炮 发表于 2013-7-14 00:33:59 | 显示全部楼层

http://priv.hiphotos.baidu.com/album/s%3D1600%3Bq%3D90/sign=d8dd431aa50f4bfb88d09a52337f4381/0df431adcbef760911e9b51a2fdda3cc7dd99e50.jpg?psign=c65dc8edcdbf6c8177ac74d1bc177e5433fa828ba41e6833

纯情小钢炮 发表于 2013-7-14 00:35:46 | 显示全部楼层

[s:91]

q443077704 发表于 2013-7-14 02:41:27 | 显示全部楼层
z1020142079 发表于 2013-7-13 18:38
嗯。得了,你认为升了一级就一级吧。讲五够几句就粗口闹人,呢滴人做生意。。哈哈,可笑。。

你都好意思讲做生意?就内存来讲,海盗船比金士顿贵几多?其他噶就跟唔洗讲。你以为鸡蛋1蚊,甘成只鸡都一样系1蚊?我话买LZ噶配置比你,你就样样都换成贵噶。你果真奇葩!都唔知你语文老师系米死得早,我讲到甘明你都理解唔到!

q443077704 发表于 2013-7-14 02:44:55 | 显示全部楼层
a82924070 发表于 2013-7-13 20:51
我都觉得系。所以系度炒作

恩恩,D人想用二手噶价格来买新噶野!都唔知系米傻噶!

a82924070 发表于 2013-7-14 09:18:45 | 显示全部楼层
q443077704 发表于 2013-7-14 02:44
恩恩,D人想用二手噶价格来买新噶野!都唔知系米傻噶!

好多呢D人噶啦。反正D人无聊!

哩咕咕噜 发表于 2013-7-14 11:48:42 | 显示全部楼层
[s:59]

shamanfish 发表于 2013-7-14 12:50:55 | 显示全部楼层
纯情小钢炮 发表于 2013-7-13 06:00
6000?新机?当2手配件卖  cpu 1400 显卡1400 硬盘400  主板600 内存400  点计都计唔到6000啊 大哥。

看你给出的价格就知道你乱咁吹。除了显卡还算正常,你这个价格哪里都收不到

发表回复