收集:增城服务态度差店铺黑名单

偷1蚊上网 发表于 2008-9-17 01:20:27 | 显示全部楼层
一中细卡态度超差D女又丑...惠方汤水又系差..

阿拓 发表于 2008-9-17 06:13:12 | 显示全部楼层
没啊``我只系听WZ讲过服务吾好``因为太过熟所以绀拍!
事实阿丫拒地都以架都没去咯``以前经常去.....

阿拓 发表于 2008-9-17 06:29:45 | 显示全部楼层
排行第1位...綠景堂 我没去过但系见到绀多留言就知道米事```都听过M次人讲D野一D都晤好食``又贵....
  第2位惠芳糖水叫一万年都晤来收钱.....D野都系一样晤多点``都贵!..
    休闲小站...坐好耐真系无人来``晤叫拒以为我地无来过.```注意休闲小站``去过嘎人都讲好热果度``最夸张系果个男厕有无人搞嘎```每次都绀恶心``!!!!!!!!!
     中卡无人能比```个男服务员````叫外买``你晤计好D钱``来到你问拒几钱``你晤知嘎`语言好恶````!
     第3位细卡```本人小去有D人讲差``有D无``所以排系第3位```
     第4位过娇米线啊...

fox 发表于 2008-9-17 08:36:16 | 显示全部楼层
系咁样噶 你开车到店门口人地先会认真招呼你噶 我次次行路入店都无人理噶

恋上1支烟 发表于 2008-9-17 10:22:45 | 显示全部楼层
好正常啦`我度都係咁`喺度做`有时好邓D客人唔抵` [s:109]

一起笑傲江湖 发表于 2008-9-18 01:02:20 | 显示全部楼层
公安局办证中心态度最差

461242929 发表于 2008-9-19 20:04:44 | 显示全部楼层
58度C最最最最最可恶
D人一D素质...!

melody 发表于 2008-9-19 21:09:17 | 显示全部楼层
引用第29楼﹎蚊′zi于2008-09-17 01:17发表的 :
悠闲小站态度差````
去到等佐好耐都无服务员黎``` [s:78]

D 服务员黑口黑面嘎~~~

q364241457 发表于 2008-9-19 21:23:46 | 显示全部楼层
引用第5楼苹果汁于2008-09-09 10:04发表的 :
好多都好差。。。。。。。
   最憎甘噶咯,打开门做生意,紧是要服务好先得咖,入到某些店,好似个D服务员仲大牌过D客人甘。。。摆出个串样。。。 [s:85] [s:85]

q364241457 发表于 2008-9-19 21:24:22 | 显示全部楼层
憎憎d甘噶人.... [s:85]

发表回复