收集:增城服务态度差店铺黑名单

收拾心情 发表于 2008-9-9 14:13:58 | 显示全部楼层
惠芳糖水铺,服务超差,(自以为多人去帮衬,生意唔愁做!一副阔佬懒理既样!)D野又唔卫生,呢样野系社区都有人曝光过!

相约 发表于 2008-9-9 14:25:18 | 显示全部楼层
个D所谓既牌子店更加以貌取人。。。 [s:78]

见你穿得光鲜D就跟前跟后。。。见你穿得差D就懒得理你。仲用只狗眼来睇你。。。

[s:85] [s:85]

流民 发表于 2008-9-10 00:12:16 | 显示全部楼层
工商银行,次次去都要排几个钟队,又无佢办法,吹佢唔胀!

野猪茶馆 发表于 2008-9-10 00:14:57 | 显示全部楼层
过桥米线有D都好差 [s:85]

可爱妹mm 发表于 2008-9-10 03:14:00 | 显示全部楼层
我觉得,澳麦居第十一分店噶店长态度,超差~

yang-z 发表于 2008-9-10 03:34:43 | 显示全部楼层
引用第1楼阿拓于2008-09-09 05:42发表的 :
听讲过`一中小卡``态度晤多点``不过我没见过咯
但系中卡``一定人人都知道啦``

阿托你黑人憎呱.我地日日去又唔见大姐大态度差..?!
中卡.?顶,衰过包公块面....

yang-z 发表于 2008-9-10 03:36:40 | 显示全部楼层
引用第4楼无痛失恋于2008-09-09 07:36发表的 :
掛綠廣場個間綠景堂,態度超差的說 [s:78]

系咯..傻欣你讲得岩..我个阵几次都系因为同阿lee系地王睇完落去够近吃饭...顶...服务员可能几个月无工资出...串到....总之就衰..!

yang-z 发表于 2008-9-10 03:38:17 | 显示全部楼层
引用第12楼流民于2008-09-10 00:12发表的 :
工商银行,次次去都要排几个钟队,又无佢办法,吹佢唔胀!

顶..银行系甘噶咯大哥..你可以话你存10万蚊去VIP存米快咯...唔怕比闹噶话..哈哈..

li仔 发表于 2008-9-10 10:27:29 | 显示全部楼层
引用第5楼苹果汁于2008-09-09 10:04发表的 :
好多都好差。。。。。。。
   最憎甘噶咯,打开门做生意,紧是要服务好先得咖,入到某些店,好似个D服务员仲大牌过D客人甘。。。摆出个串样。。。 [s:85] [s:85]

对对对~~

冷雨 发表于 2008-9-10 15:00:32 | 显示全部楼层
引用第17楼yang-z于2008-09-10 03:38发表的 :

顶..银行系甘噶咯大哥..你可以话你存10万蚊去VIP存米快咯...唔怕比闹噶话..哈哈..
依伽有VIP卡有时都要排队,因为太多人有啦,都吾知做乜增城D人甘有米噶

发表回复