Z.C车友联盟&YAMAHA增城和振连锁环城一周(增城站)

嘉明 发表于 2011-9-27 23:02:39 | 显示全部楼层
回复 264507119 的帖子

顶烂仔豪

264507119 发表于 2011-9-27 23:02:40 | 显示全部楼层
叶铁勇 发表于 2011-9-27 18:13
距地以为自已好威!好象傻仔一样开个烂摩托车度处飞!
比俄系增城街撞度,我一脚踢死距地哩D白痴!

夠膽就踢埋來,踢中一個,後面還有千千萬萬個,小心比人打7死喔。。。米話唔提醒啊,犯眾憎好危險的

嘉明 发表于 2011-9-27 23:04:24 | 显示全部楼层

距是非洲和尚

路边社、 发表于 2011-9-27 23:18:11 | 显示全部楼层

顶你[s:91]

I.m小辉 发表于 2011-9-28 17:58:16 | 显示全部楼层
回复 叶铁勇 的帖子

你开铺就代表你有钱……一山还有一山高!无以为有几个臭钱就了不起!

I.m小辉 发表于 2011-9-28 17:59:15 | 显示全部楼层
回复 叶铁勇 的帖子

我地又串你乜……系你自己系度先乱吠!

I.m小辉 发表于 2011-9-28 18:01:50 | 显示全部楼层
回复 叶铁勇 的帖子

你打得死我地一个,后面仲有几百人比你打,有本事葛一脚将我地打沉!

I.m小辉 发表于 2011-9-28 18:06:15 | 显示全部楼层
回复 叶铁勇 的帖子

我地玩车有边度得罪你,甘来话我地!调翻转头来,我地话你饿仔,你激唔激气,可能你开小车睇唔起我地开老鼠仔葛,但毕竟系我地葛爱好,你唔可以甘讲野!玩车都比你话傻仔葛,我相信你呢句话可能会引起公愤!

ゞERICх 发表于 2011-9-28 18:22:36 | 显示全部楼层
你呢个进化唔完全既生命体,基因突变既外星人,幼稚园程度既初中生,先天蒙古症既青蛙头,圣母峰雪人既弃婴,阻塞化粪池既罪人,非洲人和黑猪既後裔,阴阳失调既黑猩猩,比诺亚方舟压过既河马,新火山喷发口既傻仔,超大无耻贱格既扩音喇叭,中国人既耻辱,每天退化三次既恐龙,人类历史上最强既废柴,,够钟吃药啦,,,,

冭孒 发表于 2011-9-28 18:25:04 | 显示全部楼层
ゞERICх 发表于 2011-9-28 18:22
你呢个进化唔完全既生命体,基因突变既外星人,幼稚园程度既初中生,先天蒙古症既青蛙头,圣母峰雪人既弃婴 ...

[s:91]

发表回复