[征婚] 交个男友

花开、花谢 发表于 2010-12-8 02:20:07 | 显示全部楼层
回复 猥琐佬 的帖子

系我噶话、我唔觉得威、靠只养去感化男人、不如靠自己噶才华感动男人、、哈哈,就犹如以前男友比我噶文笔征服左、、嘻嘻,,,可惜、、、阴阳相隔[s:65]

wenjiazhang 发表于 2010-12-8 02:23:19 | 显示全部楼层
回复 花开、花谢 的帖子

唉,屋人有又点接,三年前,16岁小孩子的娥,被他们赶出来自立,距地有钱有点样,人家都讲佐,我有钱都五使给你,有本事自己出去稳钱!养自己买楼买车!人地都讲佐呢句,仲可以点..

花开、花谢 发表于 2010-12-8 02:29:01 | 显示全部楼层
回复 wenjiazhang 的帖子

我同你相反、我爸赶我走、我妈我姐我哥稳左我好耐,叫我翻,后来我翻了、我妈好怕我走,因为我妈好锡我,爱我多过大仔我哥、、、宜家又唔洗我做也,只叫我乖乖企屋企,就得了,等到你嫁咯、起码我识噶也、都好多,会噶亦都好多,我想出去做也,我妈怕我身体挨唔住,唔比我做,但距又唔会限制我噶自由活动,随便我去边玩、、
所以我宜家同我讲好左了,过埋呢个年,我就出去闯下,起码、、哈哈!我妈答应了

wenjiazhang 发表于 2010-12-8 02:30:44 | 显示全部楼层

[s:126]出去外面闯下都几好吖![s:81]

花开、花谢 发表于 2010-12-8 02:33:30 | 显示全部楼层
回复 wenjiazhang 的帖子

自己一个人、我会好孤独噶、而且,我好痴我妈噶,记得今年1月份去打工,过左两个星期,喊住返屋企、、果度有我男友陪住我,我都甘样,而且比距笑!~所以,我宜家都稳紧一个可以陪伴我去好远噶地方发展

wenjiazhang 发表于 2010-12-8 02:34:18 | 显示全部楼层
呵呵,有乜好喊窝!

猥琐佬 发表于 2010-12-8 02:35:59 | 显示全部楼层

[s:119]成个古惑女禁样啊

花开、花谢 发表于 2010-12-8 02:37:01 | 显示全部楼层
回复 猥琐佬 的帖子

[s:69]
似乎你都训唔着甘

wenjiazhang 发表于 2010-12-8 02:40:09 | 显示全部楼层

系喔,你知要点先可以删鬼佐咩交友,ZHEN婚果滴野发表磨?

猥琐佬 发表于 2010-12-8 02:41:00 | 显示全部楼层

[s:118]我早习惯啦,妹妹仔,你应该早D训先系,吾系嘎话对皮肤吾系几好哦

发表回复