2007最后一次人像外拍。。『唯美MMˉ絲语』

kongzhao 发表于 2008-1-8 16:20:05 | 显示全部楼层
呢啲相你下载咖,边系你拍咖。 [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:69] [s:69] [s:69] [s:69] [s:69] [s:85] [s:85] [s:85] [s:78] [s:78] [s:78] [s:109] [s:109] [s:109] [s:69] [s:69] [s:85] [s:85] [s:78] [s:78] [s:109] [s:109]

缘风 发表于 2008-1-8 16:33:02 | 显示全部楼层
引用第41楼kongzhao于2008-01-08 16:20发表的 :
呢啲相你下载咖,边系你拍咖。 [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:85] [s:69] [s:69] [s:69] [s:69] [s:69] [s:85] [s:85] [s:85] [s:78] [s:78] [s:78] [s:109] [s:109] [s:109] [s:69] [s:69] [s:85] [s:85] [s:78] [s:78] [s:109] [s:109]

呵呵兄台下次外拍你跟埋来睇睇米知系米我影既咯

失魂鱼 发表于 2008-1-8 19:10:46 | 显示全部楼层
引用第36楼杰少于2008-01-06 22:19发表的 :
摄影既技术同模特缺一不可!顶
[s:91]

乱爱 发表于 2008-1-8 19:17:52 | 显示全部楼层
好似日本妹喔 [s:91]

seven 发表于 2008-1-9 19:41:14 | 显示全部楼层
PS高手.... [s:91] [s:91]

vencengao 发表于 2008-1-9 22:19:43 | 显示全部楼层
[s:91] 很不错,人美,相靓

我顶你代毛 发表于 2008-1-9 23:05:47 | 显示全部楼层
先顶下先..系蕉三石岭景架????

韵律 发表于 2008-1-10 17:26:54 | 显示全部楼层
真的很唯美 [s:91]

intel 发表于 2008-1-11 01:24:39 | 显示全部楼层
而家D PS技术真系越来越好啦
呢个女仔系我高中同学
真人一般

intel 发表于 2008-1-11 01:26:03 | 显示全部楼层
好似叫周颖丝系哦?

发表回复