投票!拍拖出去消费一定要男仔出钱吗?

关闭 [复制链接]
chenzhiwei 发表于 2008-6-22 23:13:23 | 显示全部楼层
边个出都无所谓啦``支持咯```我觉得如果2个系真心爱架话无乜啧````你的话系唔系呀``如果有个人讲话唔系``杀佐距``甘计较``无同距拍拖啦早点同距[她]分手

丢丢 发表于 2008-7-11 01:05:00 | 显示全部楼层
如果男仔有自己既经济基础,咁咪男仔出咯

如果大家都系伸手問屋企拿钱,咁咪分摊咯

咁既问题都好研究..真系..呢D同真唔真心系两回事噶喔,基本上搵男朋友都要考虑埋对方既经济基础同前景噶啦..話我肤浅?咁唔通其他女仔話,一定要搵个高大既男仔就唔肤浅了喔?搵靓仔既就唔肤浅了喔?都系拣仔条件之一嗟,無乜肤浅唔肤浅,势利唔势利噶喔...

无闲钱就咪鬼学人拍拖,拍得拖就唔好来为钱烦几無聊几伤感情啊你話~

丨煞丨 发表于 2008-7-13 16:39:49 | 显示全部楼层
哈哈``  羊毛出在羊身上!!!!

心动 发表于 2008-7-17 15:49:12 | 显示全部楼层
人人认为,男人出是比较合理,但两个人毕竟是处于PT阶段,并非合法夫妻。

偶尔女方出钱比较正常。 好像十次,最少有一两次比较合理。

这也是见仁见智了。,如果个女的,唔出,甘都无计。

小moon 发表于 2008-7-18 08:51:34 | 显示全部楼层
边个出钱都一样啫!~ [s:118]

mimi玲 发表于 2008-7-18 21:56:23 | 显示全部楼层
既然系拍拖就唔去计较 边个出都一样

ling58777 发表于 2008-7-19 11:44:03 | 显示全部楼层
男仔出錢吖~~

無錢就無拍拖啦~~

靓妹 发表于 2008-7-21 17:44:28 | 显示全部楼层
其实 如果真系爱一个人 何必在乎里D呢
只要大家开心就好

smile'· 发表于 2008-7-21 22:08:07 | 显示全部楼层
其實邊個俾都一樣拉.!拍緊拖係米丫!

隻要覺得開心倖福仲唔夠乜! [s:109]

野猪茶馆 发表于 2008-8-14 20:04:57 | 显示全部楼层
同意2楼"无痛失恋"讲嘅野.

发表回复