难得采荔城见到部911

電車男 发表于 2010-4-5 19:59:21 | 显示全部楼层
首先,911国内无发售过敞篷版,目前国内保时捷只有boxster是软顶敞篷。
虽然从图片上睇到唔多,但系,依然可以从车门后面既进气栅分辨出,呢部系boxster。

牛仔城 发表于 2010-4-5 23:26:47 | 显示全部楼层
法拉利差唔多

uchiha 发表于 2010-4-6 11:01:26 | 显示全部楼层
天然居果邊仲有部benz架slr添~
上帝偏爱生物 发表于 2010-4-4 16:54

兄台,不懂不要装B!
那台是SLK`全国得一台SLR!

ericxian 发表于 2010-4-6 18:28:24 | 显示全部楼层
首先,911国内无发售过敞篷版,目前国内保时捷只有boxster是软顶敞篷。
虽然从图片上睇到唔多,但系,依然可以从车门后面既进气栅分辨出,呢部系boxster。
電車男 发表于 2010-4-5 19:59

硬顶黎噶喔
不过睇到侧面的确系boxster

蛊惑佬 发表于 2010-4-6 22:42:20 | 显示全部楼层
boxster 几钱 911 又几钱

上帝偏爱生物 发表于 2010-4-8 18:31:24 | 显示全部楼层
兄台,不懂不要装B!
uchiha 发表于 2010-4-6 11:01

sb.你咪即系傻仔.你無話唯一果部SLR你開緊.扮曬蟹甘.我知都知4部咯
北京有一部,刘涛(外來媳婦本地郎阿耀第一個老婆).结婚用的那部
重庆有一部,限量版的722,无牌照,
福建有一部,无牌照.莆田區架
青岛有一部,车牌为鲁B00722
以上4部全除了刘涛结婚那部灰色的,其他都是银色的,我暂时知道这么多
死sb唔知就無出聲.全國得一部都敢講出.四驅車哇?雙星還是雙鉆?
你又點知全國得一部?難道你系benz公司好話得下事噶?人賣開幾多部都愛報告比你知噶?笑死人~

上帝偏爱生物 发表于 2010-4-8 18:34:15 | 显示全部楼层
兄台,不懂不要装B!
uchiha 发表于 2010-4-6 11:01

就算我系睇錯開系SLK.但系亦都沒可能全國得一部.笑死人.你話全國唯一一部果部系咪采湘江路賣元寶蠟燭店度紙扎果部?

uchiha 发表于 2010-4-9 11:52:57 | 显示全部楼层
就算我系睇錯開系SLK.但系亦都沒可能全國得一部.笑死人.你話全國唯一一部果部系咪采湘江路賣元寶蠟燭店度紙扎果部?
上帝偏爱生物 发表于 2010-4-8 18:34

傻仔兄,连SLR和SLK都分不清的人我懒的同你对骂!
本来我就是讲尹喜地的722全国一部!
你家在湘江路卖元宝蜡烛?得闲去探下你`
仲有呢,打埋D繁体字以为自己香港佬哇?

小宝. 发表于 2010-4-9 12:14:30 | 显示全部楼层
[s:91]好靓

yxrs168 发表于 2010-4-9 12:38:38 | 显示全部楼层
甘多装B者既{:57_116:}知道不知道又如何,使唔使颁个将俾你吖?有无呢只车又点?又唔系你既!

发表回复