增城魅友多唔多啊?

japhen 发表于 2009-12-18 21:17:19 | 显示全部楼层
楼上呢位兄弟,无乜可玩性?但系我觉得好好玩喔。。。

我玩M8之前,都玩过WM既机,但系未深入。。。之前玩塞班既机。。。

可能玩塞班既人转玩M8就会觉得好强大。。。

楼上依家玩紧WM既机?

斗剧 发表于 2009-12-19 09:46:03 | 显示全部楼层
我一直都系用WM系统!~用紧HD!~

japhen 发表于 2009-12-19 15:14:11 | 显示全部楼层
甘HD就唔同啦,劲野。。。

不过听讲依家M8可以刷WM同ANDROID喔。。。但系又好似仲未完善!

斗剧 发表于 2009-12-19 19:11:18 | 显示全部楼层

只系硬件上相对犀利D,内核噶嘢一样!我记忆中WM系统系吾支持电容屏,依噶WM系统噶手机得HD2用紧电容屏,听讲个ROM系HTC特别开发噶!所以我觉得即使M8可以装倒WM系统,都未必用得倒!机械人系统好早就有啦,不过就一直都好似更新!我都有一部HERO!A系统噶!~真系几吾错,软件都几多!

japhen 发表于 2009-12-19 19:18:57 | 显示全部楼层
M8系数装到Wm,都有视频流出来,但系好似打唔到电话,哇,斗剧你甘多靓机噶?真系羡慕。。。

我都好仲意G3啊,不过买唔起。[s:65]

斗剧 发表于 2009-12-19 19:28:29 | 显示全部楼层
当系一个乐趣囖,买智能机都系在乎个刷机过程!除咗塞班系统,我基本上乜智能机都玩!什么PLAM呀!~黑梅!Linux!等等`

japhen 发表于 2009-12-20 10:11:23 | 显示全部楼层
依家连NOKIA都唔再迷信塞班了。塞班应该好快会淡出智能机的行列了。。。
如果唔系中国同印度市场,塞班早就完蛋了~~~

斗剧 发表于 2009-12-20 12:23:55 | 显示全部楼层
我一直都认为S60相起S40只系多咗个SIS!非常之睇吾惯,NOKIA换个壳就出来呃钱!~

jz900401 发表于 2009-12-29 02:34:03 | 显示全部楼层
[s:109]真系多有米人士...

细菌 发表于 2010-2-13 15:55:58 | 显示全部楼层
感觉好山寨,不过视频同音质表现唔错,魅族本来就系呢方面既行家吧

发表回复